Jump to content



Usb συσκευες - Aγνωστες συσκευες


agganis1416003242

Recommended Posts

Στο προηγουμενο PC δεν ειχα κανενα προβλημα. Σε αυτο τωρα δεν μου αναγνωριζει τις συσκευες usb. Εβαλα ενα usb stick , εναν εξωτερικο usb δισκο , ενα Bluetooth Usb , το καλωδιο usb για το κινητο και δεν αναγνωριζει κανενα. Παλια στο προηγουμενο Pc τα αναγνωριζε κανονικα και αμεσως. Τωρα....

Μου βγαζει μηνυμα "Αγνωστη συσκευη...."

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι....

Εχω Windows XP Gr Sp2.

Οταν εκανα εγκατασταση των WIndows στην αρχη ειχε βρει και ειχε εγκαταστησει χωρις κανενα προβλημα τους 2 εκτυπωτες μου. Τωρα γιατι τα κανει αυτα?

Το συστημα ειναι της υπογραφης μου.

Φυσικα εχω εγκαταστησει τους drivers usb απο το cd της μητρικης.

Βοηθεια.............

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν είχε τα καλώδια συνδεδεμένα, δεν θα είχε πουθενά "άγνωστες συσκευές".

Σιγουρέψου πάντως οτι είναι σωστά πάνω στο mobo. Δοκίμασες και στις μπρός (εφόσον διαθέτει το κουτί σου) αλλά και στις πίσω?

USB drivers παρέχονται μόνο για τα Win95/98, στα μετέπειτα win τα usb είναι plug'n'pray, εεε play εννοώ. Αν με κάποιο τρόπο κατάφερες να τους βάλεις στα ΧΡ, βγάλτους!

Κατέβασε και τους τελευταίους intel chipset drivers και εγκατέστησέ τους.

Κάνε πρώτα αυτά και πες μας...

Link to comment
Share on other sites

To θεμα ειναι οτι δεν αναγνωριζει τις συσκευες και στις πισω usb. Ενταξει στις μπροστα πες δεν εδω συνδεσει καλα τα καλωδια αλλα στις πισω γιατι?

Link to comment
Share on other sites

Στο διαχειριστη συσκευων βγαζει κανονικα συσκευες. Εχω βαλει κανονικα και δουλευουν 2 εκτυπωτες και ενα card reader σε usb θυρα πισω απο την αρχη οταν εκανα φορματ. Τωρα ομως που προσπαθω να συνδεσω αλλες συσκευες (usb hard disk - usb bluetooth - usb stick) δεν τα αναγνωριζει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.