Jump to content

Επανεκκίνηση...


Ilias83
 Share

Recommended Posts

Ξέρω ξέρω, θα απαντήσετε τροφοδοτικό, αλλά δεν είναι...

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

AthlonXP 2500+ @ 2200MHz (χωρίς να έχω δώσει extra ρεύμα)

2x256MB Ram 400Mhz

AGP Albatron 6800LE

M/B: Albatron KX600 Pro (v3.0)

Πάνω επιπλέον υπάρχουν δυο ανεμιστήρια, και μια κάρτα τηλεόρασης, ένα σκληρός PATA, 2 Drives και φυσικά η κλασσική δισκέτα...

Αρχικά έπαιζαν με ένα no-name 400W τροφοδοτικό...

Γενικά δεν παίζει κάποιο πρόβλημα, είναι το pc της αδερφής μου, από παιχνίδια παίζει Sims2 και με αυτό δεν κάνει επανεκκίνηση.

Το πρόβλημα έρχεται όταν παίζει το γνωστό και με πολύ λίγες απαιτήσεις DX-Ball 2.

Το pc δεν βγάζει σφάλματα σε Memtest, Prime, S&M. ’λλαξα το τροφοδοτικό με ένα Chieftec 420W και το πρόβλημα παραμένει...

Έχετε να προτίνεται κάτι άλλο να δοκιμάσω;

Link to comment
Share on other sites

Απο win????? xp να φανταστω με η χωρις sp. Τελος παντον οπως και ναχει

δοκιμασε το προγραμμα με συμβατοτητα win98 Me η και 95 ακομα να δεις

αν στο κανει ακομα.

Link to comment
Share on other sites

3D Mark 2001: 13489

3D Mark 03: 6090

3D Mark 05: 2205

3D Mark 06: 1028

Τα έβγαλε όλα χωρίς crash ή οτιδήποτε...

Όντως σε WinXP SP2 full update και με όλα τα τελευταία drivers τψν συσκευών.

Τελικά παίδες μόλις με πληροφόρησε η αδερφή μου οτι κάνει restart και όταν παίζει Sims2 οπότε στάνταρ κάτι παίζει με hardware.Έχω άλλωστε κάνει format και επανεγκατάσταση τα Windows το πολύ μια εβδομάδα πριν...

Link to comment
Share on other sites

Τα παραξενα τα αρχισε πριν το format;Τα παιχνιδια αυτα γενικα εχουν παιξει

στο συγκεκριμενο συστημα σωστα καποια στιγμη; η απο την στιγμη που τα

εγκατεστησες σου κανουν προβληματα; Δεν νομιζω να φταιει το hardware:shifty:

Link to comment
Share on other sites

Το pc δεν βγάζει σφάλματα σε Memtest, Prime, S&M.
Τα έβγαλε όλα χωρίς crash ή οτιδήποτε...

Αφού όλα τα τεστ τα έβγαλε OK, μάλλον είναι software το θέμα...

Δοκίμασες να ξαναπεράσεις τους drivers ή/και το παιχνίδι?

P.S. Η 6800 είναι moded?

Link to comment
Share on other sites

Είχα το πρόβλημα πριν περάσω τα Windows και ούτως ή άλλως δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί θα τα ξαναπερνούσα...

Είχα τρέξει και από πριν τα test και είδα οτι δεν έβγαζα πρόβλημα πουθενά...

Οπότε άλλαξα τροφοδοτικό και ξαναπέρασα Windows.

Θα ξαναπεράσω drivers και βλέπουμε...

Και η 6800 δεν είναι modded...

btw: Ακόμα και αν γυρίσω CPU στα default και ta timings στις μνήμες πάλι στα default το πρόβλημα παραμένει...

Θα δοκιμάσω πάντως drivers και θα δω τι θα παίξει...

Link to comment
Share on other sites

Παίδες μάλλον κράσαρε λόγο των timings στις μνήμες. Τις είχα στα 2-3-2-6 1Τ.

Τα γύρισα σε default όλα και τα άφησα εκεί. Προς το παρών κανένα πρόβλημα...

Αν συμβεί οτιδήποτε ξαναψάχνουμε...

Πάντως είναι περίεργο γατί ενώ έχει τρέξει μερόνυχτα memtest, prime κτλ δεν έχει βγάλει σφάλμα...

(Και τα κομμάτια CPU, M/B, μνήμες τα είχα πιο παλιά και στο κύριο σύστημά μου χωρίς πρόβλημα)

Link to comment
Share on other sites

KingSton Value είναι οι μνήμες, τα τσιπάκια πρέπει να κοιτάξω...

Και έτρεχαν στα 2.65... (Δεν έδωσα παραπάνω ρεύμα αφού δεν έβγαζε σφάλματα το Memtest)

Και μια διόρθωση. Οι μνήμες τελικά δεν ήταν στο δικό μου σύστημα, έπαιζα τότε με κάτι Twinmoss.

’σχετο αλλά ξανατρέχω 3dMArk.

Στο 2001 έπεσα στους 13020 (από 13489)

Στο 2003 και 2005 ανέβηκα στους 6411 (από 6090) και 2528 (από 2205) αντίστοιχα...

Στο 2006 ανέβηκα στους 1153 (από 1028)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...