Mainframe Posted December 12, 2006 #1 Share Posted December 12, 2006 Παιδία το είδα και μου έφυγε το σαγόνι Για μένα είναι σίγουρα το καλύτερο case modding που έχω δει - και αφού ψηφίστηκε στα 10 καλύτερα του κόσμου νομίζω πως θα πρέπει να του ρίξετε και εσείς μια μάτια..... http://www.mashie.org/casemods/y2k01.html Δείτε τις φωτο..σε μια φάση, .κόβει μέρος από τα καπάκια από τους δίσκους, τους βάζει πλέξυ με κόκκινο φωτισμό και τα τοποθετεί σαν μάτια μύγας.....Ε όχι ρε @ουστη...δεν γίνονται αυτά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Posted December 12, 2006 #2 Share Posted December 12, 2006 Φιλαράκι είναι λίγο παλιό αυτό το project αλλά δεν παύει να είναι ένα από τα πιο αξιόλογα. Απλά τέλειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Posted December 12, 2006 #3 Share Posted December 12, 2006 Καλή δουλειά, αλλά φαίνεται αηδία :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Posted December 12, 2006 #4 Share Posted December 12, 2006 Συγκεκριμένα είναι project του 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Posted December 12, 2006 #5 Share Posted December 12, 2006 Ειδατε τη φωτογραφια που μετα τη μεταφορα εχει σχεδον διαλυθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander Posted December 12, 2006 #6 Share Posted December 12, 2006 Δεν λεω καλή προσπάθεια αλλα εγω θα απαγόρευα να μπει αυτή η κατσαριδα μέσα στο γραφείο μου. Το μονο που μου άρεσε ηταν αυτη η πατεντα με τους δίσκους που έκανε. Αναρωτίεμε πως και δεν καταστράφηκαν. Αφου εστω και ενας κοκος σκονης ναι κάτσει πάνω του παει ο δισκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.