Jump to content



panel με LCD και ποτενσιόμετρα


Dorian

Recommended Posts

Έχει/ξέρει κανείς αν υπάρχει panel με αναλογικά ποντεσιόμετρα και οθόνη LCD για ένδειξη RPM στροφών; έξτρα όπως θερμόμετρα usb κλπ καλοδεχούμενα αλλά όχι απαράίτητα.

Μέχρι στιγμής έχω το aerogate II εδώ και 2-3 χρόνια, που το έχω σιχαθεί να το βλέπω και ποτέ δεν έκανε αξιοπρεπώς τη δουλειά του να ρυθμίζει σωστά και με ακρίβεια τους ανεμιστήρες . Δεν ξέρω αν έφταιγε το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά η αίσθηση και η ακρίβεια που μου είχε δώσει ένα ξεκάρφωτο ποτενσιόμετρο της πλάκας ήταν πολύ ανώτερη. Από την άλλη για αισθητικούς λόγους μία οθονούλα LCD δε θα ήταν άσχημη. Οπότε κατι νέα παρόμοια "τύπου aerogate", όπως είδα το powerwatch μπορεί να είναι ψαρωτικά αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι το ίδιο (ή μάλλον Χ2 αφού είναι διπλάσια) χάλια για την κύρια δουλειά τους να ρυθμίζουν τους ανεμιστήρες.

Link to comment
Share on other sites

Πάρα πολύ εντυπωσιακό το scythe!!! , τουλάχιστον όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, χωρίς να είναι υπερβολικό όπως πχ το Powerwatch. Δυστυχώς δε μπορώ να μπω στη διαδικασία παραγγελίας από το εξωτερικό και ακόμα δεν είμαι σίγουρος για το πως ακριβώς ρυθμίζει την τάση αφού έχει ένα ρυθμιστή για όλους τους ανεμιστήρες και ένα διακόπτη επιλογής ανεμιστήρα,

kamaexplained.jpg

άρα μνήμη για να θυμάται τη ρύθμιση του καθένα δηλαδή δεν είναι με αναλογικό τρόπο η μεταβολή του ρεύματος. Στο επισημαίνω αν αυτό ακριβώς τον παράγοντα ψάχνεις με τα ελάχιστα ηλεκτρονικά που ξέρω, .

Το Link στο eshop ήταν χρήσιμο καθώς βρήκα http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805202

Το οποίο δηλώνει πως έχει τέσσερα ανεξάρτητα ποτενσιόμετρα και οθονούλα για τις ταχύτητες . Μήπως το έχει δοκιμάσει κανένας το AKASA;

Link to comment
Share on other sites

Ωραιο και καλο το Zalman και οι κριτικες που εχω διαβασει το βγαζουν αριστο.

Αλλα το ειδα σε φωτογραφια με τα λεντακια αναμμενα και δεν μου αρεσε...

Βεβαια οπως λες γουστα ειναι αυτα..:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.