Jump to content



Aftermarket τροφοδοτικο laptop


morpheus

Recommended Posts

Έχω το Sony Vaio FE και θελω να παρω ενα εξτρα τροφοδοτικο. Το original εχει ~130 και το θεωρω κοροιδια, ή στη χειρότερη ασύμφορο αφού με πολύ λιγοτερα φτιαχνω ενα, με πολλαπλασιο βαρος και ογκο βεβαια, αλλα δεν ενδιαφερει γιατι θα ειναι σταθερα στο γραφειο)

Το Vaio θελει 19.5V (.5 για το σπασιμο, δλδ 19 η 20) και 4.7A (τοσο δινει το original)

Ψαχνοντας στο skroutz βρηκα ένα Trust, ενα noname (άγνωστης μαρκας και σε άγνωστο για εμένα μαγαζι) και τα κλασικα Kensington (μονο απο Greek-shops) που ειναι καλά, ελαφρια κλπ, αλλά μάλλον ακριβά για αυτο που θέλω.

Το trust μου φαίνεται ελκυστικό, έχει πολλές ρυθμίσεις για την τάση, και πολλά βυσματα, και αρκετη ισχύ/ρευμα (σύμφωνα με τις προδιαγραφές). Η μάρκα λίγο μονο με προβληματιζει.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο τέτοιο τροφοδοτικο να πει γνώμες;

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω αλλαξει δυο φορτιστες ανωνυμους μεχρι τωρα εναν των 20 και ενα των 30 απο καταστηματα με ηλεκτρονικα υλικα και κανενας δεν δουλεψε σωστα τουλαχιστον για παραπανω απο μια με δυο μερες γιατι μετα καεικαν και δεν ξανα δουλεψαν μιας και παθαινανε υπερθερμανση, ασε που δεν εβρισκα και με τα ακριβης χαρακτιριστικα οπως 20 Volt - 6 Ampere.

Αν βρει κανεις σε φυσιολογικες τιμες εως και 40 δεν εχω προβλημα να τα δωσω αλλα για παραπανω δεν εχω να δωσω και δεν μπορω να δωσω αυτην την στιγμη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.