Jump to content


Ultra 120 Thermalright ή XP 120 Thermalright?


Psychokiller

Recommended Posts

Χαιρετώ τους απανταχού λαμπητες...

Αναρωτιέμαι τι να επιλέξω ανάμεσα στην Ultra 120 και στην ΧΡ 120 και οι δυο της Thermalright.

Έχω την ΧΡ 120 αλλά τώρα πήγα σε socket 775 από socket 939 οπότε πρέπει να πάρω τον αντίστοιχο ανταπτορα εάν θέλω να συνεχίσω να την χρησιμοποιώ

Αλλά από την άλλη μπορώ να πουλήσω την ΧΡ 120 και να τσοντάρω την διαφορά να πάρω την Ultra 120.

Πιστεύω ότι και στις 2 περιπτώσεις τα χρήματα είναι τα ιδία.

Αναρωτιέμαι λοιπών, αξίζει να φορτώσω άλλα 200 περίπου γραμμάρια στην μητρική μου για την διαφορά απόδοσης που έχει η Ultra σε σχέση με την ΧΡ?

Link to comment
Share on other sites

Τεστ παίζουν αρκετά στο δίκτυο, τώρα δεν έχω κάποιο πρόχειρο να σου δώσω αλλά πίστεψέ με, η Ultra είναι αρκετούς βαθμούς κάτω από την ΧΡ. Σαφώς καλύτερη η Ultra, μην το σκέφτεσαι καν. Το μόνο που να σε προβληματίζει να είναι το αν θα χωράει απροβλημάτιστα στο κουτί και τη μητρική σου ;)

Link to comment
Share on other sites

Yup, η Infinity πράγματι, μαζί με την Tuniq Tower 120, είναι οι καλύτερες της αγοράς. Έχω εντυπωσιαστεί με τις επιδόσεις της. Περιμένω αυτή τη νέα γομαρόψυκτρα της CoolerMaster να δω από κοντά τι θα λέει, αλλά και πάλι δύσκολα θα αλλάξω την Infinity, με έχει βολέψει πάρα πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.