Jump to content



προβλημα με οθονη


evilsoler

Recommended Posts

γεια σε ολους

Το προβλημα που εχω ειναι πως μου εμφανιζει η οθονη μου ενα αναιπαισθητο "χιονι" το οποιο το παρατηρεις αμα πλησιασεις πολυ κοντα ,στο μαυρο χρωμα και σε ορισμενα παιχνιδια που γινεται ιδιαιτερα εντονο.η οθονη ειναι η lg1980q,ειναι 5μηνων και το προβλημα το ειχε απο την αρχη.Παντως σε ενα φιλο μου που την πηγα για να δω αν το παρουσιαζε και στο δικο του pc δεν το εμφανιζε.τι λετε να φταιει?καποιες προτασεις ειναι πως φταιει το ρευμα,αν οντος ισχυει αυτο τι μπορο να κανω?

ευχαριστω για τον χρονο σας

Link to comment
Share on other sites

μιας κ ειδα απο τον τιτλο του topic ειπα να γραψω κ το δικο μου προβλημα... εχω μια 17'' HITACHI CM615 κ τον τελευτεο μηνα.... μου κανει κατι περιεργα... οταν την ανοιγω μου αλλαζει την αναλυση μετα απο λιγα λεπτα επανερχετε στα normal η οταν ο η/υ ειναι ON k η οθονη OFF κ την ανοιγω παλι το ιδιο.. δν φενεται... το κουμπι x _ ( ελαχιστοποιηση εχοδος) THNX

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.