Jump to content


Αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε laptop


infini

Recommended Posts

Έχω ένα Toshiba Satellite M30X-118 και σκέφτομαι να αντικαταστήσω τον σκληρό δίσκο (έχει έναν 40GB στις 5400 στροφές). Έψαξα στο site της Toshiba σχετικά με τον τύπο (ΑΤΑ 5, 6,7) και την χωρητικότητα που μπορεί να δεχτεί το laptop αλλά δεν βρήκα κάποια πληροφορία για το συγκεκριμένο φορητό ούτε manual ή bios update. Μόνο αυτό γράφει γενικά για σκληρους δίσκους σε φορητά Toshiba. Σκεφτόμουν να αγοράσω αυτόν

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.305552 αλλά στο site δεν γράφει το μοντέλο και οι υπάλληλοι του eshop αρνούνται πεισματικά να το πουν (γιατί άραγε τόση μυστικοπάθεια;). Είναι ο φτηνότερος δίσκος που έχω δει με 7200 στροφές που είναι και η ταχύτητα που με ενδιαφέρει. Υπάρχει κάποια ενλλακτική πρόταση για δίσκο 60GB ή 80GB στις 7200 στροφές;

Link to comment
Share on other sites

Δεν διαφωνώ αλλά αν τον πάρεις από εκεί που σκέφτεσαι

όταν θα σου χαλάσει και θα ακούς ότι μ@λ@κι@ δεν έχεις ακούσει τα τελευταία 10 χρόνια θα το νομίζεις...

χωρίς παρεξήγηση βέβαια έτσι?

την αποψή μου λέω... και την εμπειρία μου...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αγορασα το καλοκαιρι εναν σκληρο δισκο απο το ESHOP Seagate 500GB και μου χαλασε μεσα στην εβδομαδα.

Τους ζητησα να μου τον αντικαταστησουν και μου λεγανε ολο απο αυριο σε αυριο μεχρι που περασαν δυο μηνες και μου ειπαν οτι καταργηθηκε αυτη η τεχνολογια και δεν βγαινουν ποια δισκοι των 500GB.

Τοτε ηταν που πηρα αναποδες στροφες και αναψαν τα λαμπακια και λεω δεν φτανει που κανω υπομονη και με ταλαιπωρειται με κοροιδευεται και απο πανω και τους εκανα μια αναφορα στον ΙΝΚΑ να σε ενημερωσω οτι με πηραν τηλεφωνο την επομενη μερα και μετα απο αλλη μια μερα παρελαβα παραπλησιο μοντελο αλλης εταιρειας Western Digital 500GB.

Εχουν την χειροτερη υποστηριξη που εχω δει ποτε μου.

Χειροτερη και απο την Quest.

Η επιλογη ειναι δικη σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.