Jump to content



editing pal videos


_M3XiCaN*_

Recommended Posts

Παιδες εχω ενα tv tuner kworld και επειδη γραφω πολυ πολλα gb απο την τηλεοραση και επειδη βαριεμαι τις διαφημισεις ψαχνω ενα προγραμμα για editing pal video.

Θελησα να κοψω της διαφημισεις με το movie maker αλλα οταν παταω εισαγωγη του βιντεο "1" πχ μου λεει:

Δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή του F:\Videos\1.mpg. Μια διασύνδεση έχει πάρα πολλές μεθόδους ενεργοποίησης συμβάντων. Μια διασύνδεση έχει πάρα πολλές μεθόδους ενεργοποίησης συμβάντων Μια διασύνδεση έχει πάρα πολλές μεθόδους ενεργοποίησης συμβάντων

Δεν εχω προβλημα με αλλα βιντεο μονο με αυτα που γραφω απο τν.

Μηπως κανω κατι λαθος στις ρυθμισεις του tv tuner?Οριστε μια εικονα απο τις ρυθμισεις:

Βαζω mpeg2 ή dvd pal.Αλλα οποιο και απτα 2 να βαλω και γραψω βιντεο το ιδιο μυνημα βγανει στο movie maker.

Αν ξερετε καποιο προγραμμα που κανει editing σε βιντεο γραμμενα απο την τηλεοραση πειτε plzz!!

Μην μου πειτε να τα μετατρεψω σε αλλο φορματ και μετα editing για τη εχω 200gb+ βιντεο και θα κανω κατι χρονια! :upside:

post-5669-1416072949,9465_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα

Όπως αναφέρει και ο ανωτέρω καλύτερα να γράφεις τις ταινίες σου σε άλλο φορματ. Κάνω αυτή τη δουλεία που λές πάνω απο 6 χρόνια (Έγραψα όλες τις Ελληνικες ταινίες σε DVD και τώρα οι εφημερίδες τις δίνουν έτσι -γμτ-) και οι ρυθμίσεις που έχω καταλήξει είναι:

1. εγγραφή σε mpeg 2 optimal quality

2. αναλυση 720χ576 (η ανάλυση του DVD)

απο προγράμματα για αφαίρεση διαφημίσεων έχω δοκιμάσει ότι studio έβγαλε η pinnacle μετα το 8, το Ulead video studio 8 και 10, καθώς και τα sony vega, τελευταία βρήκα το Video ReDo Plus και είναι κατα πολύ ελαφρύτερο, εύχρηστο και ταχύτατο απο οποιοδήποτε απο τα ανωτέρω. Απλά μαρκάρεις τα κομμάτια που δεν θές και του ζητάς να αποθηκεύσει ότι μένει, χωρίς το scene selection της pinnacle που ήθελε 2 ώρες και όλη τη μνήμη που είχα διαθέσιμη (1G ram 1,5G virtual). Μετά το αρχείο το περνάς απο το Nero Vision βάζεις και ένα κενό DVD φτιάχνεις κεφάλαια & μενού (αν θες) και το αφήνεις να κάνει τα υπόλοιπα. Απλό

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.