weirdo1977 Posted January 3, 2007 #1 Share Posted January 3, 2007 μου το παρουσίασε μετά από format... γενικά κρατάω αρχείο με ιστοσελίδες, τις αποθήκευα ως τώρα στο D: που το χω για backup k τις οργάνωνα μέσα σε φακέλους των οποιων το όνομα ήταν γραμμένο με ελληνικούς χαραχτήρες, μετά το format όμως δεν μου δείχνει με τίποτα τις φωτογραφίες τον ιστοσελίδων, τις δείχνει μονο αν μετονομάσω όλη την διαδρομή σε greeklish, ξέρετε τι μπορεί να γίνετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Posted January 5, 2007 #2 Share Posted January 5, 2007 φανταζομαι πως τις ανοιγεις με τον browser που τις αποθηκευσες κιολας,σωστα?δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις και αλλους browsers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo1977 Posted January 5, 2007 Author #3 Share Posted January 5, 2007 φιλε μου έχω δοκιμάσει k με τον firefox k με τον explorer k με τον opera... τίποτα όμως. ευχαριστώ για την απάντηση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.