Jump to content



Θέλει θερμοαγώγιμη πάστα ή όχι?


Skylorockas

Recommended Posts

γεια σας παιδιά μόλις πήρα τον Athlon 64x2 (sAM2) 3800 (2,0GHz) και θα ήθελα να ρωτήσω άν χρειάζεται να βάλω θερμοαγώγημη πάστα ή όχι γιατί στην συσκευασία του δέν είχε τπτ. άν πρέπει να βάλω ποιά να πάρω πόσο κοστίζει και πώς πρέπει να την βάλω?

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που η εργοστασιακή ψύκτρα έχει απάνω τη δικιά της πάστα, όχι δε χρειάζεται. Αν για οποιοδήποτε λόγο η ψύκτρα δεν έχει πάστα, τότε βεβαίως και χρειάζεται. Μια καλή λύση είναι η Arctic Ceramique.

Link to comment
Share on other sites

Όταν σου λέω πάνω στην ψύκτρα, εννοώ ένα τετράγωνο (συνήθως γκρι) κομμάτι πάστας πάνω στο μέταλλο της ψύκτρας. Καμία εργοστασιακή ψύκτρα δεν έρχεται με πάστα σε σωληνάκι αλλά μόνο με την πάστα πάνω της.

Αν δεν έχει πάνω της πάστα, πάρε μια Arctic Ceramique, άπλωσέ την ομοιόμορφα πάνω στον επεξεργαστή (μη βάλεις πάρα πολύ, ένα λεπτό στρωματάκι αρκεί), βάλε την ψύκτρα πάνω και είσαι οκ.

Link to comment
Share on other sites

ναι έχει ένα γκρι τετραγωνάκι πάνω της και εγω σε αυτήν την περίπτωση απλώς την κουμπώνω πάνω στην μητρική δέν είναι αυτοκολήτακι που πρέπει να βγάλω ετσι όπως είναι την βάζω πάνω απο το επεξεργαστή.

σορρυ για τις ερωτήσεις μου απλά δεν θέλω να κάνω κανένα λάθος καθώς είμαι αρχάριος και φοβάμαι μην κάνω καμία ζημιά!

ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.