Jump to content

New Games Trailers

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή τίποτα δεν είναι πιο αντιπροσωπευτικό από ένα trailer ή gameplay video ενός PC/PS3/360/Wii Game, μπορείτε να βάζετε ότι καινούριο κυκλοφορεί που σας έκανε εντύπωση. Καλό θα είναι να γράφουμε περίπου τι παιχνίδι πρόκειται να είναι ή τουλάχιστον σε ποια πλατφόρμες παίζει . Σχόλια, φήμες, κριτικές, όλα ευπρόσδεκτα :)

Ας ξεκινήσω πρώτος, με το Alan Wake, μου έκανε τρομερή εντύπωση . Κλασσικό θρίλερ! Ειδικά από την Remedy που έχει δείξει στο παρελθόν αξιόλογα πράγματα ( βλ Max Payne, Grand Theft Auto ) .

F0MsWKJVQ84

Title: Alan Wake

Release Date: 2010

Platforms: 360

Label: Microsoft Game Studios

Ουαααα Ανδρεαααα ξεκίνα προπόνηση :p Φτιάξανε το γήπεδο και το gameplay φαίνεται νομίζω ακόμα πιο ρεαλιστικό. Παρατήρησε την κίνηση του παίκτη που δεν προλαβαίνει την μπάλα και βγαίνει πλάγιο.

RiqriA3MuDA

redgiwrgos έγραψε:
Για 360 είναι?

Μακάρι να βγει και για pc και να είναι έτσι!

360 και PS3.

Για το άλλο δεν παίζει να βγει για PC και να ειναι έτσι :starwars013:

Κι εγώ αυτό πιστεύω πως θα γίνει, δηλαδή να βγει και να είναι χάλια, αλλά κάτι είχα ακούσει πως αποφάσισε η ΕΑ να ασχοληθεί μετά από πάρα πολλά παράπονα για τις εκδόσεις για pc.

Title: Brütal Legend

Release Date: October 2009

Platforms: PS3| X360

Label: EA Games

Genre: Action, Adventure

Age Rating: RP (Rating Pending)

Zxnho1yTjRo

Heavy Metal, αλλά γιατί τέτοια gay γραφικά. Δείξτε αίμα ρε γμτ . . . .! Έστω και έτσι, μόνο για την μουσική και της ατάκες αλα JackBlack, θα το ρίξω μια ματιά.

• 1 month later...

Βγήκε το trailer του Assassin's Creed: Brotherwood που έρχεται τον Σεπτέμβριο

MpLYur8Uv70

για τους γκαζιάρηδες ...επιτελους Formula 1 2010!!Ακούγεται ότι η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά και θα ξεχωρίζει απο τα πλαιότερα και αδιάφορα F1 games

CPWdCvFK69s

τίτλος:F1 2010

κυκλοφορία:Σεπτέμβριος 2010

παραγωγή:CODEMASTERS

formats:PC,XBOX 360,PS3

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

ελπίζω Panea το επόμενο βίντεο που θα ανεβεί να είναι από δικό μας Review στο Pro

Stay Brutal!

Καλα ρε τρελέ "Χθες, 06:23" κάθεσαι και διαβάζεις OOS; Αυτό θα πει dedicated readers :D Η Κονάμι δεν ξέρω τι κάνει αλλά θα τους σφυρίξω τίποτα ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.