Jump to content

bibis

Premium Members
  • Posts

    94
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About bibis

  • Γενέθλια 24/04/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    P.S I Love You, Top Gun, The Movie Drive In (the band)

bibis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bibis

    dock station

    Ναι απο οτι ειδα ετσι ειναι. Για asus το θελω . Εχω δει ενα που εχει η asus που μου κανει αλλα ακριβό και δυσεβρετο. . Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. bibis

    dock station

    Καλησπέρα , έχει κανείς να προτείνει κάποιο dock station γιατί όσα βρίσκω είναι ακριβά. Το θέλω για να συνδέω laptop σε 2 monitors βασικά αλλά και οτι προκύψει
  3. bibis

    Επιλογή συστήματος

    Και εγω σε παρομοια φαση με σενα ειμαι. Εψαχνα κατι με καλη φορητοτητα για επαγγελματικη χρηση οχι απαιτητικη ιδιαιτερα. Αρα κατι σε 13.3 ιντσες αφου το συνδεω σε οθονη μεγαλυτερη. 8 giga μνημη με δυνατοτητα επεκτασης ,ssd και i5 και κατεληξα στο asus ux 303ub. Τσέκαρε το. Βεβαια παει στο χιλιαρικο. Α και καλη οθονη fhd ips panel. Ειναι και το asus 305 ua ακομη πιο λεπτο αλλα δεν εχει επεκταση μνημης και φωτισμο στο πληκτρολογιο. Το αναμενω για εντυπωσεις. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. bibis

    Λεπτό ελαφρύ laptop

    και μένα μου φαίνονται πολύ λίγα ειδικά για αυτά τα λεφτά.
  5. bibis

    Λεπτό ελαφρύ laptop

    για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Και μένα με ενδιαφέρει ένα laptop λεπτό και ελαφρύ καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Λογιστής είμαι. Έχω καταλήξει στο xps αλλά με προβληματίζει αρκετά τα 4 giga ram .Τα θεωρώ λίγα. Τόσο καιρό είχα ψηθεί για το Asus zenbook ux 303 με περισσότερη ram και γενικώς καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά άκουσα ότι η Asus δεν έχει πλέον service στην Ελλάδα και χρειάζεται πολλές ημέρες για να το παραλάβεις σε περίπτωση βλάβης. Γιαυτό και λέω προς dell. Αλλά η μνήμη θεωρείται ότι είναι ικανοποιητική? Η χρήση είναι internet με πολλά παράθυρα , office και 2 λογιστικά προγράμματα αρκετα ελαφριά. Επίσης θα συνδέεται σε 24 monitor. Για lenovo έχω άποψη καθώς έχω ένα gaming y50 , το οποίο και χρισημοποιώ αλλά θέλω και ένα δεύτερο laptop μικρό με φορητότητα .
  6. bibis

    Σύνδεση λάπτοπ με HDMI σε monitor

    σόρρυ, δεν το έκανα ακόμη .αύριο θα έχω πολύμπριζο με διακόπτη και θα δοκιμάσω.
  7. bibis

    Heroes of the Storm

    Ευχαριστώ πολύ
  8. bibis

    Heroes of the Storm

    Εάν περισσεύει κλειδάκι παίδες θα με ενδιέφερε.
  9. Καλημέρα, συνδέω το laptop με hdmi σε ένα monitor pc samsung και όταν δεν έχω σε ρεύμα το laptop νιώθω πάνω στο λάπτοπ από την πίσω μεριά της οθόνης στο κάλλυμα δηλαδή σαν περνάει ρεύμα χωρ'ις να μου προκαλεί κάτι αλλά έχει περίεργη αίσθηση και μου κάνει εντύπωση. Βέβαια όταν το έχω στο ρεύμα δεν το παρατηρώ,. Δεν ξέρω τι είναι αυτό και εάν πρέπει να προσέξω κάτι.
  10. bibis

    OffTopic;

    έχω λιώσει με F12010! όποιος έχει τιμόνι να το παίξει! και με gamepad καλο είναι αλλά με τιμόνι ακομη καλύτερο! όποιος γουστάρει και ξέρει από φορμουλα θα το βρει αρκετα ρεαλιστικό!
  11. bibis

    OffTopic;

    νταακςς τουλάχιστον όποιος έχει κινητό 3g το βάζεις να δουλεύει 3g και έχεις σήμα κανονικά!!τώρα για απλό gsm στην αναμονή!
  12. bibis

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    χρόνια πολλά Χρήστο!!πάντα γερός και με πολλή υγεία!
  13. bibis

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    χρόνια πολλά με υγεία-ευτυχία και πολύ δύναμη
  14. bibis

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    Χρόνια πολλά ρε φουντελίνη.......υγεία και ευτυχία και ότι καλύτερο!!
  15. bibis

    OffTopic;

    ωραίος!!!! μην μασάς, 9 μηνάκια=τιποτα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.