Jump to content

haris013

Premium Members
  • Posts

    604
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About haris013

  • Γενέθλια 06/04/1994

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Heraklion
  • Ενδιαφέροντα
    O/C till death
  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/haris013

Πρόσφατοι Επισκέπτες

3.537 Εμφανίσεις προφίλ

haris013's Achievements

  1. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    τρέλα η strat! μεγειά! ένα ωραίο λαμπάτο θες τώρα και μετά riffs από pink floyd
  2. haris013

    NEXTORCH K3RT 330

    Πολύ εύχρηστος και Pocket φακός! Που θα μπορούσαμε να τον αγοράσουμε χωρίς τελωνείο; Το official store στέλνει απο χώρα εκτός ΕΕ;
  3. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Σκωτσέζικος αγιασμός!
  4. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Ακολουθεί την ίδια γελια πολιτική με την apple και δεν βάζει φορτιστή μέσα. Καμία λογική πραγματικά, high end τηλέφωνο χωρις το πιο core component να περιλαμβάνεται.
  5. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Ηρθαν λιγο νωρίτερα τα δώρα του santa
  6. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Upgrade από Pi 1. Αρκετα δυνατο μπορω να πω
  7. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    80 ευρώ από το Amazon. Η dell το πουλάει εξωφρενικά ψηλά.
  8. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    ειναι το μονο που χαλαει και μενα, θα προτειμουσα καφε η μπλε αλλα συμβιβαστηκα γιατι με κερδισαν τα υπολοιπα.
  9. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Working with style ? Έψαχνα στιβαρο keyboard για τη δουλεια χωρις rgb και φανφάρες. Πήρα το παρακάτω, διακριτικό, εξαιρετική αλουμινένια κατασκευή, ποιοτικοτατα keycaps και cherry red διακόπτες. Στα συν ότι καθαρίζει πανεύκολα λογο κατασκευής χωρις να χρειάζεται να βγάλεις keycaps.
  10. ωραίος, πρόχειρα το είχα εκεί, κανονικά θέλω να βάλω επιτραπέζιο πρίζες με μηχανισμό όπου πατάς και ανοίγει η πρίζα. Δεν είναι άσχημη λύση το συγκεκριμένο όμως. ευχαριστώ!
  11. χαχαχαχα πλέον με τόσο estate είναι μια λύση ?
  12. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Dell u2719d ? Έπαθα ένα εγκαφαλικο όταν την παρέλαβα γιατι η μεταφορική που έφερε την κούτα δεν μου την παρέδωσε και στην καλύτερη κατάσταση αλλά ευτυχώς η dell είχε καλο πακεταρισμα και η οθόνη είναι άριστη! Τρομερή η εργονομία της βάσης στην οθόνη καθώς και η ποιότητα της εικόνας βεβαίως.
  13. Με ψήσατε αλήτες ? Τωρα ψάχνω να βρω σπίτι με μεγαλύτερο χώρο, πήρα την u2719d και την έβαλα διπλα από την hp 27xw που είχα. Είδα και έπαθα να χωρέσω τα ηχεία από πίσω, επίσης έβγαλα το monitor riser που ειχα γιατι δεν χωράνε οι 2 οθόνες εκεί. Θα δω αν παρω 2 monitor risers και τα βαλω διπλα διπλα. Εξαιρετική η οθόνη, εβαλα μονο drivers (color profile) και το display manager. Το μόνο που έκανα είναι να ρίξω τη φωτεινότητα γιατί ηταν στο 75% και με στραβωνε. Την έριξα στο 40% και ειναι οκ τωρα. Χρειάζεται να κανω καποια ρύθμιση ωστε να παρω στο έπακρο το performance της οθόνης; για καποιο λόγο μεσα στα Windows μου δείχνει ότι η οθόνη τρέχει στα 59hz και όχι στα 60 που τρέχει η Hp μου. Ειναι συνδεδεμένη η dell με DP στην 1050ti . Θελω να φτιάξω την εργονομία του γραφείου τωρα γιατι δεν εχω καθολου χώρο τωρα και δεν μπορω να τοποθετήσω τα πράγματα μου. Αν παιζει καμια καλή ιδέα για οργάνωση γραφείου και χώρου πείτε μου.
  14. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Καλησπέρα, αν επιτρέπεται που το πήρες το mecha mini με καφέ διακόπτες; ψάχνω καμια βδομάδα τώρα και δεν μπορώ να το βρω σε μια νορμαλ τιμή που να έρχεται ελλάδα και να έχει διαθεσιμότητα.
  15. Μπερδεύτηκα ? μιλάς για τις U2419h (16:9) η για τις P2421 (16:10);
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.