Jump to content


ΕΧΤΡΕΜΕ Αυτοκόλλητα για CASES


Mainframe

Recommended Posts

Παιδία έχω το CHIEFTEC BA-01B-B-B http://www.pcgamma.com/showthread.php?t=7471 και θέλω να του βάλω στα πλαϊνά καπάκια κανένα σχέδιο ( φωτιά, δράκο κλπ) να ομορφύνει λίγάκι. Μετά από μια μικρή ερευνά στα greek sites βρήκα κάποια μαγαζιά που εξειδικεύονται σε μουράτα αυτοκόλλητα αυτοκινήτων που ίσως κάνουν και για τις διαστάσεις ενός full tower όπως του δικού μου (530x205x650 mm - DxWXH) . Παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω link http://www.prd.gr/products.php?action=search_results&products_category_1=2&products_category_2=9&products_category_3=&products_category_4=&products_id=&page=2.

Παρόλα αυτά δεν έχω βρει κάτι αποκλειστικά για PC. Έχετε εσείς τίποτα στο νου σας?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από aliendna51

Μόνο στο Plaisio έχω δει

Δεν νομιζω να εννοει τετοια αυτοκολλητα ο φιλος μας....

Α και κατι που ξεχασα να σου πω.H PRD μπορει να σου φτιαξει οτι αυτοκολλητο θες αλλα με τον περιορισμο οτι πρεπει να ειναι μονοχρωμο:wall:

Link to comment
Share on other sites

Γιατι δεν βρησκεις ΕΣΥ το σχεδιο που θελεις ?

Το βαζεις σε ενα cd και το πας σε μαγαζι που κανει φοτοτυπιες.....

Μεσα σε 10 λεπτα θα το εχεις σε αυτοκολλητο....

Και η τιμη δεν θα ξεπερνα 10-15 ευρω.....

Link to comment
Share on other sites

Παιδία μου φαίνεται πως τελικά θα μπει αερογράφος. Μετά από συζήτηση με ένα Ξαδελφάκι μοντελιστή, αρκετά καλός στον χειρισμό του αερογράφου, καταλήξαμε πως το πιο εύκολο θα είναι το military look. Αν τώρα μπούμε στην λογική για κάτι πιο συγκεκριμένο σκεφτόμαστε φλόγες τύπου Need for Speed. Σίγουρα είναι δύσκολο project αλλά νομίζω πως αξίζει. Θα γίνει φυσικά μια επίσκεψη πρώτα από Στουρνάρα μεριά να μιλήσουμε με τον γνωστό Μετρ του είδους να μας δώσει καμία συμβουλή. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.