Jump to content



Back up και αλλαγη δισκου


nosader

Recommended Posts

Γεια σας,εχω δυο ερωτηματα:

α)Ποιο προγραμμα ειναι καταλληλο και καλο κατα την γνωμη σας για backup και

β) Εαν αλλαξω δισκο και βαλω ενα μεγαλυτερο υπαρχει περιπτωση με καποιο προγραμμα να παρω οπως ειναι το συστημα τα προγραμματα τα αρχεια κτλ και να τα βαλω στο μεγαλυτερο και να ξεκινησω με αυτον μπουταρισμα και windows?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Παιδια λιγη βοηθεια.....

Θα μου αλλαξουν δισκο στο φορητο μεσα στην εγγυηση και θελω να παρω back up...

Στον καινουργιο δισκο θα μου βαλουν μονο τα XP...

Πως μπορω και αν μπορω με το Acronis να παρω back up η οτιδηποτε αλλο χρειαζεται ωστε οταν ξεκινησω με τον καινουργιο δισκο και να βλεπω παλι την <<ιδια εικονα>> με τον δισκο που εχω τωρα...?

Την βοηθεια σας παρακαλω πολυ

Link to comment
Share on other sites

με το norton ghost μονο με δισκετα εκκινησης εχω καταφερει να κανω την δουλεια μου. οταν πηγα μεσα απο windows εφαγα πορτα. δεν μπουταρε υπολογιστης. το αλλο προγραμμα δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Το Acronis ειναι τρομερο. Το εχω χρησιμοποιησει τον τελευταιο καιρο παρα πολλες φορες. Δεν με εχει προδωσει. Μπορεις να κανεις ολα αυτα που ζητας χωρις προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα πως?Επιλεγοντας back up η θελει κατι αλλο ωστε να βαλω τ δεδομενα στο καινουργιο δισκο να τον ξεκινησω και να ηταν σαν να ειναι ο παλιος επαν..Υπ οψιν ειναι φορητο κ δεν μπορω να εχω 2 δισκους ταυτοχρονα...

Και αν τα περασω κατευιθειαν σε dvd πως γινεται αμα το back up ειναι παραπανω απο ενα dvd...

Βοηθεειιαααααα...

:boxed::upside: :bye: :help: :giveup: :jump:

Και κατι ακομα..Aν στο δισκο τον καινουργιο μου εχουν εγκατεστημενα τα XP χρειαζεται να κανω back up και το folder των windows?

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμαμαι καλα εχει "Manage disk" και μετα "Clone disk".

Εκει θα κανει επανεκκινηση , θα κανει την κλονωποιηση του δισκου και αυτο ηταν ολο. Να προσεξεις μονο λιγακι τις ρυθμισεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδια τα φωτααα σας..

Αλλαξα δισκο εχωντας κανει back up χωρις ομως να κανω Back up τα windows..

Αφου περασα φρεσκα windows πηγα να κανω restore...Τα προγραμματα πλεον απο το start ενω φαινοντε δεν τρεχουν...σαν να μην τα βρισκει...Τα δε documents που λεει access denied..Τι να κανω...βοηθηστε γιατι θα χασω πολυ απο την δουλεια μου.,,,

Link to comment
Share on other sites

Τα προγράμματά σου πρέπει να τα ξαναεγκαταστήσεις.

Για τα αρχεία που δεν έχεις πρόσβαση, πρέπει να ανακτήσεις την ιδιοκτησία των φακέλων: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=29255

&

http://www.winxptutor.com/ownership.htm

Link to comment
Share on other sites

Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας

Εχω ενα δισκο 80gb ide τον οποιο θελω να κανω φορματ και να περασω τα windows σε ενα καινουργιο δισκο sata 320gb τα αρχεια δεν ειναι προβλημα γιατι θα τα μεταφερω απο τον ενα δισκο στον αλλο ομως τα προγραμματα που εχω θα πρεπει να τα ξαναεγκαταστησω ολα απο την αρχη ή υπαρχει τροπος να τα μεταφερω ετσι οπως ειναι στον πρωτο δισκο?.

Επισης στο καινουργιο δισκο θα ηθελα να κανω ενα φρεσκο back up τον windows αυτο πως θα το κανω (εχω διαβασει τον παραπανω οδηγο αλλα δεν καταλαβα πως γινεται, θα πρεπει να κανω ενα partition ειδικα για τα back up?)

και κατι τελευταιο τον καινουργιο δισκο θα τον μοιρασω σε 2 partition(λειτουργικο-δεδομενα)

που ειναι καλυτερα να βαλω τα αρχεια μου δεδομενου οτι χρεισιμοποιω το pc και σαν κατεβαστηρι στο 2 partition ή στον παλιο σκληρο?

Η σκεψη γι' αυτο το θεμα ειναι να βαλω τα αρχεια οπως μουσικη,φοτο κλπ στο 2 partition οπου δεν θα επιρεαζουν τη ταχυτητα το λειτουργικου και τα αρχεια που κατεβαζω κυριως απο τορρεντ στο παλιο δισκο ετσι ωστε να μην αργει το φορτωμα του λειτουργικου και των προγραμματων που εχω.

Θα ηθελα να μου πειτε αν η σκεψη μου αυτη ειναι καλη για την 'εξοικονομιση' της ταχυτητας του δισκου με το λειτουργικο ή αν υπαρχει καλυτερος τροπος για την αποθηκευση των δεδομενων μου

Thx για οποιαδηποτε βοηθεια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.