Alucard Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Έλεος, απλά έλεοςΑποφάσισα να αλλάξω μητρική επιτέλους μιας και απέκτησα μια 7800GTX και να πάρω την προαναφερθήσα μητρική. Έλα όμως που δεν θελει να μου "διαβάσει" τα USB πληκτρολόγιο και ποντίκι πρίν μπέι στα Windoze... τα έχω κάνει όλα, τι εγκαταστάσεις προγραμμάτων της MSI, τί BIOS Update, όλα τα πάντα... και σαν να μην έφτανε αυτό μου τα διαβάζει μόνο στο κάτω ζεύγος USB θυρών. Να την βάψω μπλέ και να την ρίξω στην θάλασσα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Κάτι πρέπει να κάνεις λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Ιανουάριος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Σαν τι δηλαδή;Τα συγκεκριμένα πληκτρολόγιο/ποντίκι τα χρησιμοποιούσα και στο παλιό setup χωρίς κανένα πρόβλημα, τα USB devices είναι όλα σεταρισμένα από το BIOS, οι οδηγοί είναι όλοι εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Ισως η μητρικη να ειναι χαλασμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιανουάριος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Είσαι σίγουρος ότι είναι όλα καλά ρυθμισμένα στο bios?Συγκεκριμένα δεν είχα ποτέ MSI για να ξέρω αλλά τα usb keyboard support η κάτι τέτοια τσέκαρες αν έχει ? καλύτερα θα ήταν αν συμβουλευόσουν κάνα manual και πάνω απ όλα υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Απο τροφοδοτικό πως πάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Ιανουάριος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Για δες στο bios -> integrated peripherals ->usb keyboard support... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Ιανουάριος 17, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Παιδες ειναι όλα ενεργοποιημένα. Έμαι γνωστης αυτών των ρυθμίσεων. Τροφοδοτικό 520 πραγματικό. Το πιό κουλό είναι ότι δουλεύει μόνο το ένα ζευγάρι απο USB και μεσα στα Windoze ενω στο boot δεν δουλεύει κανένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent Ιανουάριος 18, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Μήπως βραχυκυκλώνει η μητρική με το σασί του κουτιού σου; Κοίτα το και αυτό. Βγάλ' την και βάλ' την σε χαρτόκουτο να δεις πως θα συμπεριφερθεί αλλιώς RMA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.