Jump to content



Χρειάζομαι την εμπειρία σας!!!


iasis10

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα αγαπητά labάκια!

Χρειάζομαι την βοήθεια σας μιας και έφτασε επιτέλους η στιγμή να πάρω καινούργιο H/Y. Μετά από λίγο ψάξιμο έχω καταλήξει σε 2 notebook.

1. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=907227&tab=specs

2. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_126_186&products_id=4255

το turboX το προτιμώ για τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών και φυσικά την χαμηλή τιμή του. το Asus απο την άλλη μ'αρέσει για την αυτονομία του, την μνήμη του και τα 2 χρόνια εγγύησης. Η τιμή του όμως είναι αρκετά ανεβασμένη για αυτά που είχα σκεφτεί να διαθέσω. Στο turboX θα βάλω και την επέκταση εγγύησης +160 ευρώ και ίσως 1Gb μνήμη για vista. Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου γκαντέμη (2 PC έχω πάρει, και τα 2 προβληματικά), με ενδιαφέρει το service πάνω απ'όλα. στο forum είδα για το Πλαίσιο καλά λόγια. Η Asus είναι Asus και τρέφω μεγάλη εκτίμηση στην εταιρία, γι'αυτο λοιπόν ρωτάω....

Πιο από τα δύο να προτιμήσω? Ή κάτι άλλο μέχρι 1450 ευρώ μαζί με την επέκταση εγγύησης. Ευχαριστώ.:)

Link to comment
Share on other sites

Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κοιταει συνεχως για νεα θεματα. Και δεν ειναι και υποχρεωμενος να απαντησει οταν το δει. Η ειρωνια δεν βοηθαει σε τιποτα.

Αφου σε ενδιαφερει το service καλυτερα μια επεκταση εγγυησης και αγορα του turbox. Το πλαισιο εχει αποδειξει την σοβαροτητα του στο after sales.

Link to comment
Share on other sites

Αντιπαρέρχομαι κι εγώ την ειρωνία και λέω:

Αν μπορείς να διαθέσεις τα 200 παραπάνω πάρε το Asus. Από την άλλη μην κολλάς στο brand Turbo-x θεωρώ ότι είναι αξιόπιστα και με πολύ καλό service, είμαι σίγουρος πως είναι καλύτερο και από της Asus.

Πάντως διπλάσια μνήμη και παραπάνω αυτονομία δεν είναι μικρό avantage...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα έπαιρνα τον Τurbo-x. Έχει καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, όπως είπες και συ σκέφτεσαι να προσθέσεις μνήμη ώστε να έχει 2Giga +100 και με την εγγύηση 3 χρόνια +160 βγαίνει 1460.

Με 50 παραπάνω από Αsus που μόνο πλεονέκτημα έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία αλλά υστερεί σε επεξεργαστική ισχύει και γραφικά και εγγύηση

’μα χαλάσει το πλαισιο για 3 χρόνια θα είναι κοντα (με την επεκταση εγγύηση)ς θα ερθουν θα το πάρουν θα σου δώσουν άλλο τσακ μπαμ. Ενώ η Αsus το πιθανότερο να το στείλει ταξίδι στην Ευρώπη και να γυρίσει του Αγιου ...

Link to comment
Share on other sites

απλα θελω να πω το εξης:

το οτι ενα μηχανακι ειναι Asus (notebοοk) δεν σημαινει οτι το κατασκευαζει η Asus, αυτο ισχυει στους περισσοτερους κατασκευαστες, υπαρχουν 2-3 εταιρειες γιγαντες πχ νομιζω quanta οι οποιες φτιαχνουν χιλιαδες OEM κομματια per day και βαζουν το brand name..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

εγω στην θεση σου θα επαιρνα το turbo-x με την επέκταση εγγύησης και θα ειχα το κεφαλι μου ήσυχο για 3 χρονακια...

Η βλαβη σε φορητο εκτος εγγύησης σηματοδοτεί σχεδον πάντοτε το τελος της ζωής του

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.