Jump to content



Λογισμικό για ειδική κάρτα video capture


oekab1992

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum.

Έχω μια μικρή απορία. Προσφάτως έπεσε στα χέρια μου απο την εταιρεία που δουλεύω μια κάρτα video capture (καταγραφή βίντεο απο κάμερες ασφαλείας) λόγω απόσυρσης της με μια καλύτερη της Geovison. Η κάρτα ειναι της CHATEAU XP, το μοντέλο VGUARD VG4C-XP. Πρόκειται για μια PCI κάρτα σύλληψης βίντεο με ειδικό λογισμικό που το παρουσιάζει σε τοπικό pc, στο πίσω μέρος της οποίας βρίσκονται τέσσερα βύσματα BNC (δείτε την κάρτα στο http://www.vguard.net/E_product-4cxpv.htm).

Εγω την πήρα σπίτι και θέλω να την βάλω στο pc μου για να την χρησιμοποιήσω σαν video capture card. Βέβαια δεν θέλω να την υλοποίησω σαν καταγραφικό ασφαλείας, αλλά να συνδέσω αναλογικές κάμερες, βίντεο, τηλεόραση και τα σχετικά. Φαντάζομαι οτι πρέπει να βρώ καλώδιο απο BNC σε RCA, καθώς και Third party λογισμικό για την προβολή και σύλληψη βίντεο στον υπολογιστή. Η ερώτηση μου ειναι, πιο λογισμικό θα συνεργαστεί με την κάρτα αυτή. Καμία εύελικτη και δυνατή λύση?

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Link to comment
Share on other sites

Για το premiere κάτι είχα υπόψη μου, όμως εκτός απο σύλληψη βίντεο υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να κάνει real time αναπαραγωγή στον υπολογιστή της πηγής που θα έχω συνδέσει στην κάρτα? Κάτι άκουσα οτι το Nero έχει κάποια εφαρμογή που παίζει με σύλληψη βίντεο, ποιά όμως?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.