Jump to content



Socket


*GrimReaper*

Recommended Posts

Παιδια να κανω μια ερωτηση>......Μηπως ξερετε τι ειναι το socket?:help: ....Γιατι βρηκα κατι ανεμιστηρακια και μου λεει οτι ειναι για επεξεργαστες Ιntel και και Socket INTEL (775)!...

Και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο!....Κι αν εχετε καμια καλη προταση για ανεμιστηρακια μεχρι 15-20 ευρω....θα ηταν καλοδεχουμενη........ :help:

Link to comment
Share on other sites

Xμμμμ.... Socket ειναι η βαση του επεξεργαστη σου! Οταν λενε για 775 σημαινει οτι ειναι ανεμιστηρας για την ψυκτρα με βαση το συγκεκριμενο επεξεργαστη.. Πες μας για που τον θες τον ανεμιστηρα και θα σε βοηθησουμε!!;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι τι επεξεργαστη ή τι μητρικη εχεις? Αναλογως του socket διαλεγεις αφου καθε βαση εχει διαφορετικο τροπο στηριξης.

Επισης οταν λες ανεμιστηρακι εννοεις οτι εχεις ηδη μια ψυκτρα και θες να αλλαξεις τον ανεμιστηρα που την συνοδευει ή εννοεις οτι θες ολοκληρη ψυκτρα? Στην 1η περιπτωση πρεπει να βρεις και ποια ειναι η ψυκτρα που εχεις.

Link to comment
Share on other sites

:innocent: :innocent: ...δεν ξερω ακριβως.....παντως εχω intel pedium D....:nothing:....Θελω να αλλαξω τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη η να βαλω τουλαχιστον ακομα ενα ανεμιστηρακι......Τελοςπαντων θελω να δροσισει λιγο γιατι ανεβαζει θερμοκρασια

50-60....και φλεγετε...:toomuchne

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.