Jump to content


Σκληρός δίσκος sata


MasterDAL

Recommended Posts

Χρειάζομαι ένα δίσκο sata γύρω στα 300gb να φιλοξενηθεί στο σύστημα της υπογραφής. Ο δίσκος έχει αποκλειστικό ρόλο να φιλοξενεί τη συλλογή μου με mp3 - προσωπικά αρχεία κλπ. Το pc είναι συχνά ανοιχτό όλη τη μέρα καθώς εκτελεί χρέη τηλεόρασης, ραδιοφώνου, στερεοφωνικού, dvd player, κατεβαστηριού, κλπ.

Επομένως το μόνο που θέλω από το δίσκο είναι μου παρέχει μία σχετική ασφάλεια. Ταχύτητα, θόρυβος είναι αδιάφορα. Δε θέλω raid Απλά θέλω έναν αξιόπιστο δίσκο (ακόμα θυμάμαι τους deathstar)

Κάθε συμβουλή δεκτή

Link to comment
Share on other sites

Τυχαίνει, με πιθανότητες κρασάρουν ή όχι δεν είπε κανείς ότι όλοι είναι κορυφαίοι. Απλά σύμφωνα με στοιχεία πιο σταθεροί και error free είναι οι seagate. p.s. να κοιτάτε κυρίως server edition δίσκους ας πούμε από wd raid edtion, έχουν μεγαλύτερο mtbf.

Link to comment
Share on other sites

Το μονο που μπορει να σου εξασφαλισει ασφαλεια 100% ειναι 2 δισκοι σε raid1

Δεν θα βγαλεις ακρη με το ποιος ειναι ασφαλεστερος. Μπορει να παρεις seagate και να σου καει σε 2 μερες αλλα μπορει να σου κρατησει και 10 χρονια... Παρε 2 300αρηδες (Αν μπορεις να διαθεσεις τα φραγκα) στησε το raid1 και θα βρεις την υγεια σου...

Οι πιο καλες μαρκες ειναι seagate, maxtor, hitachi, western digital...

Παρει οποια εταιρεια σου κανει κλικ

Υ.Γ. Εμενα παντως μου κανουν κλικ οι western

Link to comment
Share on other sites

Ε αμα σου ειπανε οι τεχνικοι οτι οi western πανε για επισκευη παω πασο!

Μηπως μπορει καποιος που το κατεχει το αθλημα πως επισκευαζονται οι σκληροι???:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Θεε μου τι αλλο θα ακουσω???

Link to comment
Share on other sites

Seagate απο εμένα αλλά και τους wd τους θεωρώ παρα πολυ καλούς. Ποτε δε μου έχει χαλάσει κανένας wd και είχα αρκετους... seagate μου χάλασε ενας πριν 6 χρόνια περίπου. Θεωρω πως είναι εξισου αξιοπιστοι και οι 2

Link to comment
Share on other sites

Πρόταση: Αφου τον δίσκο τον θέλεις μόνο για να κάνεις αποθήκευση mp3, γιατί δεν παίρνεις ενα εξωτερικό LACIE 320gb με 109 να κάνεις την δουλειά σου? Ο δίσκος που περιέχει μέσα είναι SEAGATE ST3320820A.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.