Γιωργος_Μ Posted February 7, 2007 #1 Share Posted February 7, 2007 Εχω αυτην την ακυρη ερωτηση οπως λεει ο τιτλος , θα το δοκιμαζα και μονος αλλα ειναι βαβουρα.Αν μπορει καποιος να απαντησει , ειχα την εντυπωση οτι παιζουνε αλλα δεν θυμαμαι καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Posted February 7, 2007 #2 Share Posted February 7, 2007 Δεν νομίζω ότι χωράει καν μέσα. Και αν δεν κάνω λάθος η PCIe είναι πιο μεσα στη ΜοΒο σε σχέση με τις PCI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Posted February 7, 2007 #3 Share Posted February 7, 2007 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ Εχω αυτην την ακυρη ερωτηση οπως λεει ο τιτλος , θα το δοκιμαζα και μονος αλλα ειναι βαβουρα.Αν μπορει καποιος να απαντησει , ειχα την εντυπωση οτι παιζουνε αλλα δεν θυμαμαι καλα... Oχι δεν γινεται. Ειναι και διαφορετικες οι υποδοχες οπως αναφερθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Posted February 7, 2007 #4 Share Posted February 7, 2007 και ισως διαφορετικη η ταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.