Jump to content



Chieftec sidepanel?


Futuristic

Recommended Posts

Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα, πάρε μερικά τηλέφωνα στο Πλαίσιο να ρωτήσεις, κυρίως σε μαγαζιά της Αθήνας. Επαρχία δεν το κόβω να βρεις ετοιμοπαράδοτα...

Έχε υπόψη σου πάντως πως υπάρχει ένα πλαϊνό με μεγάλο και ένα με μικρό παράθυρο. Έλεος, μην πάρεις το μικρό... :p Επίσης προσωπικά δεν ξέρω, αλλά ίσως άμα ξανάπαιρνα να έπαιρνα χωρίς πλαϊνό fan. Κόβει πολύ τη θέα αν σε ενδιαφέρει.

Η καλύτερη (και φτηνότερη) λύση πάντως είναι να δοκιμάσεις να ανοίξεις ένα μόνος σου. Κόψε και το χερούλι που έχει για να ανοίγει και βάλε δυο αντίστοιχα πάνω και κάτω στυλ HEC. Βάλε μετά ένα φύλλο plexiglass. Μπορείς να το στηρίξεις με πολλούς ωραίους τρόπους. Αν έχεις εργαλεία, συνολικό κόστος κάπου 10-15 το πολύ. Το έτοιμο υπολόγιζε κανένα 40ρι τουλάχιστον. Και στην τελική άμα δεν σου βγει καλό αποτέλεσμα παίρνεις το έτοιμο ενώ άμα το πετύχεις έχεις κάτι πολύ ωραιότερο. ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.