Jump to content


Μπριζα ftp cat 6, καλωδιο, κλιψακια


ΟΕW1999

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους

Υστερα απο πολυ ψαξιμο και χωρις αποτελεσμα θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω μπριζα FTP cat 6 θωρακισμενη κλιψακια και καλωδιο ολα cat6 εδω στο Ελλαδισταν????

Γιατι τρεις μερες τωρα τιποτα και κατα παραξενο τροπο πολλα μαγαζια ηλεκτρολογικου και οχι μονο εξοπλισμου ουτε ξερουν τι ειναι αυτο???

Καθε απαντηση δεκτη και σεβαστη

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Link to comment
Share on other sites

Λες, πολλοι αυτο μου λενε αλλα δεν ξερω ακομα θα δειξει αν βρω αυτο που θελω θα παω σε κατ 6 αν οχι αναγκαστηκα σε 5 παντως θα το ψαξω ακομα και θα δω

:T: Thks dimitris74 :)

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα και να βρεις kat. 6 που δεν είναι δύσκολο, δουλεύονται πολύ δύσκολα και για να ισχύει το kat. 6 θα πρέπει όλοι σου οι τερματισμοί και ο εξοπλισμός (patch panel, switch κτλ.) να έχουν πιστοποίηση kat. 6.

Αν θες τη γνώμη μου καθώς είναι η δουλειά μου, μην μπαίνεις στον κόπο. Από την άλλη όμως, ζούμε για να κάνουμε την κ*ύλα μας οπότε κάνε όπως γουστάρεις :D !!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτο εμαθα και εγω οτι δουλεύονται πολύ δύσκολα αλλα ειναι αυτο που λες ζούμε για να κάνουμε την κ*ύλα μας

Ολα ειναι (patch panel, switch κτλ.) kat. 6. οποτε το μονο που μενει ειναι το δικτυο και τα καλωδια να ειναι και αυτα

Thks dubber:)

Link to comment
Share on other sites

εφοσον εισαι θεσ/νικη πηγαινε Πετρου συνδικα εκει που βρισκει την Δελφων(λιγο πριν βγεις στην δελφων, στο αρισερο καθως κατεβαινεις). Το μαγαζι δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα θα βρεις ολα αυτα που ψαχνεις

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.