thanosmts Posted February 16, 2007 #1 Share Posted February 16, 2007 Σκεφτομαι το παρακατω και θα ηθελα τη γνωμη σαs. Εχω στο σπιτι ενα laptop, γεματο με οτι χρειαζομαι. Τιs αλλαγεs που κανω σε αυτο (αρχεια καινουρια, μετατροπεs σχεδιων, και γενικα οτι κανω στο σπιτι), θελω να τιs παιρνω σα καθρευτη στη δουλεια. Θελω δηλαδη οτι αλλαζω στο σκληρο να αλλαζει στο εξωτερικο σκληρο, η' ακομα και στο IPOD που θα μπορουσα να χρησιμοποιουσα σα σκληρο. Αυτα τα 40GB θελω να μη τα χασω απο διπλα μου.Τι λετε? Υπαρχει και το backup ειτε σε δισκακια ειτε σε online χωρουσ αλλα αυτο δεν ειναι τοσο ασφαλεs.Kamia idea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Posted February 17, 2007 #2 Share Posted February 17, 2007 http://www.download.com/SyncBack/3000-2242_4-10548273.html Εγώ αυτό έχω και μου κάνει τη δουλειά του συγχρονισμού. Ρύθμισε το και θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Posted February 17, 2007 #3 Share Posted February 17, 2007 Δοκίμασε και το Vice Versahttp://www.tgrmn.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Posted February 17, 2007 #4 Share Posted February 17, 2007 Τι διαφορα εχει ο συγχρονισμος απο ενα απλο copy paste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanosmts Posted February 17, 2007 Author #5 Share Posted February 17, 2007 Το οτι με το που πιανω το μηχανημα σπιτι, μπορει σε 4 ωρεs δουλειαs να αλλαξω χιλια δυο πραγματα. Αλλο στο τελοs να καθεσαι και να κανειs copy-paste ολα οσα αλλαξεs και αλλο να ειναι αμεσωs ετοιμα ακομα και η τελευταια λεπτομερεια....Το επομενο πρωι, παιρνειs το ipod σου που ειναι και σκληροs και εισαι 1000% σιγουροs πωs και να καει το μηχανημα σπιτι εσυ εχειs τα παντα.....Aσε που τα συνδεειs και συνεχιζειs την ιδια δουλεια στο γραφειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Posted February 18, 2007 #6 Share Posted February 18, 2007 Τα powertoy των Xp έχουν πρόγραμμα συγχρονισμού το synctoy. Το εγκατέστησα μέσα από το autopacher αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Posted February 18, 2007 #7 Share Posted February 18, 2007 second copy είναι η λύση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.