Jump to content



Πρόβλημα με D-LInk DSL G624T


webhunter

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, εδώ και μια εβδομάδα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το router μου D-Link DSL-G624T. Βάζω να κατεβάζει από torrents και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (συνήθως αρκετών ωρών) κολλάει. Όταν λέω κολλάει, το status led σταματάει να αναβοσβήνει (είτε μένει μόνιμα αναμμένο είτε μόνιμα κλειστό), κλείνει και το led της ADSL και το χειρότερο από όλα δεν έχω καθόλου πρόσβαση στο mainframe του router. Μόνη λύση για να επανέλθει είναι να βγάλω το καλώδιο τάσης να περιμένω λίγο και να ξανασυνδεθεί (κάτι σαν reset αλλά χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις).

Έχω ανοίξει τα ports για το torrent, έχω κλειστό firewall και στο router και στο pc. Σήμερα έκανα και firmware update αλλά δεν βλέπω καμιά προκοπή (έβαλα την έκδοση V3.00B01T02.UK-A.20060621 από την αρχική που είχε από της 08.02.2006).

Τι μπορεί να φταίει???

Υ.Γ. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχα και με το adsl modem που είχα αρχικά. Έχω βάλει να τσεκάρουν 2 φορές την γραμμή μου, αλλά και πάλι τίποτα. Μήπως φταίει ότι το router συνδέεται σε T στο οποίο υπάρχει και τηλέφωνο με φιλτράκι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Έχω κάνει Limit τα connections....τώρα το πήρα, δεν με συμφέρει να πάρω άλλο.

Από θερμοκρασίες είναι ψιλό hot, αλλά είναι κοντά σε παράθυρο που είναι ανοιχτό τις περισσότερες φορές και ειδικότερα τα βράδια όταν κατεβάζει από torrents.

Βρήκα και ένα ολοκαίνουριο firmware, όταν το κατεβάσω θα σας πω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.