Jump to content



software που ρυθμίζει αυτόματα την ένταση ηχείων με μικρόφωνο


bekris

Recommended Posts

Της προάλλες είδα συστηματάκι 5,1 (bose) αν θυμάμαι καλά, δεν είχε σχέση με Η/Υ μιλάμε για σαλονάτο σύστημα το οποίο ρύθμιζε την ένταση των ηχείων αυτόματα. :blink: Δηλαδή:

Όσο άσχετα και χάλι κι αν έβαζες τα ηχεία στο χώρο (λογικά πλαίσια πάντα) έπαιρνες μαζί σου ένα μικροφωνάκι πάταγες ένα κουμπί στον ενισχυτή και όπου κι αν καθόσουν ρύθμιζε το σύστημα την ένταση του κάθε ηχείου... !!! Με αποτέλεσμα να έχεις τον καλύτερο δυνατό ήχο με την συγκεκρημένη διάταξη των ηχείων σου

Και λέω αυτό είναι software πρόγραμμα...σωστά??? λετε να μπορέσουμε να το βρούμε ???

και να το χρεισιμοποιήσουμε στον Πίσουλα ???

Link to comment
Share on other sites

Το software αυτο το ειχε ο ενισχυτης. Καλιμπραρει τα ηχεια ωστε στη θεση του μικροφωνου, να περνεις ιδιες εντασεις. Επισης επεμβαινει σε προβληματα ανακλασεων, στασιμων κυματων κτλ. Σχεδον σε ολα τα μοντελα home cinema ακομα και στα εισαγωγικα ειναι πια stadar αν και η αποτελεσματικοτητα του ειναι αμφιλεγομενη. Ειναι παντως μια ευκολια για αρχαριους χρηστες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.