Jump to content



ThermalTake Soprano DX VE7000BNS Black


Wizard!

Recommended Posts

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Αθήνα αυτό το κουτί?

Στο e-shop έχει μόνο το ασημί και με παράθυρο. Θέλω το μαύρο και χωρίς παράθυρο :unsure:

Υπάρχει κάτι άλλο που να του μοιάζει και να είναι μέχρι 150 :...:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από jim_600v [Σήμερα, στις 14:19]

multirama νομιζω οτι εκει εχει .γιατι τετοιο εχει και ενας φιλος μου απο multirama ιωαννινων

τα μουλτιραμα εχουν το προηγουμενο μοντελο.....η διαφορα με το DX ειναι η καμπυλη στην πορτα.στο προηγουμενο το εξογκωμα ειναι ισια γραμμη και οχι ''S''-type.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν λέει το Σοπράνο είναι άθλιο το πορτάκι του πριν το πάρεις άνοιξε το έρχεται πανεύκολα μαζί με τα πλαστικά καλύμματα των drives και βλέπεις τ αλουμίνιο, επίσης δεν ανοίγει καλά όλο το πορτακι και σπάει νεύρα .Αν δεν την πτοούν αυτά δοκίμασε την τελευταία λύση που θέλει και λίγο τύχη ν ανοίγει δηλαδή ανάποδα το πορτάκι από την θέση που κάθετε στο γραφείο της !!!! Armor Junior πολύ καλυτεροτερο . But Woman Rules και παμε πασο!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι, για το καινούριο soprano ενδιαφέρομαι, το DX κατά προτίμηση χωρίς παράθυρο, αλλά δεν το φέρνει κανένα μεγάλο μαγαζί. Το έφερε το e-shop, αλλά δεν το έχει πλέον. Κι επειδή θα πάρει ολοκληρωμένο σύστημα θα με βόλευε να το έχει το μαγαζί που θα επιλέξω τα υπόλοιπα (διαβάζεις Βασίλη...? :whistle2: )

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αντίθετα τα τελευταία 5 κουτιά που είχα, ήταν TheramlTake και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα δε φτάνουν την ποιότητα της Coolermaster, Lian-Li, SilverStone, αλλά είναι όμορφα και βολικά. Για παράδειγμα, δε νομίζω ότι κανένα κουτί μπορεί να πάει κόντρα στο Mozart TX από πλευράς χωρητικότητας :) Εμένα το Stacker που έχουν φαγωθεί όλοι μου φαίνεται στριμόκωλο...

Αλλά ότι και να λέμε, αφού το θέλει γυναίκα, που πάει ΜΟΝΟ βάσει εμφάνισης, τι το συζητάμε? :p ’λλωστε, έψαξα για κάτι παρόμοιο, χωρίς γωνίες βασικά και δε βρέθηκε κανείς να μου πει...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.