Jump to content



OCing 8800GTX σε Windows Vista


HighT3ch

Recommended Posts

Διαβαζοντας το post του Gorillakou εδω μου εδωσε το ερεθισμα να μεταφερω την δικη μου εμπειρια με τα Vista και το overclocking της 8800GTX μου. Βασικα αν και εγω ειδα πως το Riva Tuner υποστηριζει overclocking στα Vista δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει ουτε στην x64 version ουτε στην x86 version (Ultimate). Στα μεν 64bitα παρα το γεγονος οτι παρακαμπτω την απαιτηση των Windows για verified drivers (boot sequence > F8 κλπ) δεν αφηνει την εγκατασταση του driver. Στην x86 version δεν αντιμετωπισα προβλημα εγκαταστασης driver αλλα δεν μου εδινε κανενα option εκει που συνηθως ειναι.

Η μονη σιγουρη λυση για OCing στην x86 εκδοση (Ultimate) ειναι με το ATI Tool version 0.27b1 και μαλιστα εχει και αρκετα καλο interface (σε σχεση με τα παλαιοτερα που ειχα χρησιμοποιησει με ΑΤΙ καρτες) και ενδειξη θερμορκασιας GPU. Απ΄την αλλη στην 64bitη εκδοση δεν μου δουλεψε κατι που εχει να κανει προφανως με την πεισματικη αρνηση των Windows να εγκαταστησουν non-verified driver. Αυτα τα ολιγα απο μενα, θεωρησα οτι ισως φανουν σε καποιον χρησιμα αυτα τα στοιχεια... καποιον που ισως εχει απογοητευτει με το overclocking στα Vista. Μπορει να κανω κατι λαθος ή να μην εχω ανακαλυψει την καταλληλη "τρυπα" στο νεο λειτουργικο οποτε μην τα θεωρησετε και πανακεια τα παραπανω.

ATITool_0.27b1.exe

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.