Jump to content



πως μπορω να μαθω που δινει ρευμα το καθε rail ?


tolis861416003225

Recommended Posts

το ρωταω διοτι ειναι ολιγον παραξενο αυτο με τα rails...γιατι να υπαρχουν πολαπλες 12αρες? δλδ πχ αποκλειεται η μια να φτασει στο οριο και αλλες να ειναι στο χαλαρο? δεν θα ηταν καλυτερα να ηταν ενοιαιο? ή ετσι συσορευεται ολος ο θορυβος σε μια γραμμη?:whistling το ρωταω για να ξερω οταν παρω να ξερω δλδ πχ αν εχει το πρωτο rail 12Α να μη λεω α! λιγα ειναι...μπορει για εκει που προοριζονατι να ειναι αρκετα..΄η απο την αλλη αμα ειναι 20Α και τα 10 χαραμιζονται ενω το αλλο rail τα χρειαζεται...:nerd:

Link to comment
Share on other sites

Βσκ...

Τα που πάει το κάθε rail αν δεν το γράφει στα sprcs το τροφοδοτικό δεν νομίζω να μπορέσεις ποτέ να μάθεις που πάει...

Όσο για τα Α...τώρα τελευταία επικρατή η τάση ότι όλες τις 12άρες τις κάνουν με τα ιδια αμπερ στην κάθε μία...

Νομίζω υπάρχουν κάποια τροφοδοτικά που μπορούν να κάνουν combine στην 12άρα αλλά τα αμπέρ που θα δίνει θα είναι αρκετά μικρότερα απο το ν1+ν2+ν3+ν4

Link to comment
Share on other sites

Τη τροφοδοτικό έχεις ? στην υπογραφή σου γράφεις ocz 850w game extreme η κάνω λάθος

http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2006/11/16195422166l.jpg

αν προσέξεις στο κάτω μέρος του τροφοδοτικού σου γράφει που δίνει την κάθε 12 volti

Link to comment
Share on other sites

συνηθως στις διπλες ...η μια καταληγει στο 4πινο που παει στην μητρικη..

ενω η αλλη σε ολα τα υπολοιπα...

Στις 4-απλες συνηθως αναφερει ο ιδιος ο κατασκευαστης που παει...

Επισης δεν σε ενδιαφερει στις 4-απλες αν η μια ειναι γεματη και οι αλλες κα8ονται..

Συνηθως εχουν αρκετα watt (η 12αρα) ..μονο απο λαθος δικο σου (πχ αν βαζεις συνεχεια διακλαδωτηρες απο τη μια γραμμη) θα μπορεις γεμισεις την μια και οι αλλες να καθονται..

Και παιζουν και αλλα οπως να παρεις 4πλο και να εχει μονο μια γραμμη χωρις καποιο κυκλωμα υπερ-εντασης σε καθε γραμμη οποτε ουσιαστικα εχεις μια 12αρα..

(αν θυμηθω ποιο ειχα πετυχει θα το βαλω εδω με εδιτ)

Link to comment
Share on other sites

τωρα το HEC εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. βραχος! βεβαια ενταξη δε το εφτασα και στα ορια... το χεκ εχει 2 12αρες 14 και 15 η καθε μια. το θρεντ το εφτιαξα κυριως γιατι βλεπω κατι τροφοδοτικα της chieftec που εχουν μια 12αρα με λιγα Α σε σχεση με τη δευτερη που εχει πολλα.. πχ 14, 21. αν κρυνω απο το τωρινο μου πισι τα 14 της πρωτης γραμμης αν ειναι οπως ειπες NTG ειναι για επεξεργαστη τοτε φτανουν και με το παραπανω μιας και τωρα εχω pentium 4 prescot @ 3,4. πολυ ενεργοβορο δλδ..αρα με conroe δε θα εχω προβλημα. αλλα και απο την αλλη ειναι κατι αλλα τροφοδοτικα μεξαλητερα σε βατ αλλα δινουν πιο πολλα στα 3,3 και 5 βολτ και εχουν πολαπλες μικρες σχετικα 12αρες ή εχουν 2 12αρες απο 18 ή 20 Α. τι διαολο να προτυμησω? εχω μπει και στο site της pc power and cooling και διαβασα ενα αρθρο που εχει και το λεει psu myths explowed ή κατι τετειο. πανω κατω τα ηξερα αλλα καποια οχι. τεσπα... ειμαι ολιγον χαμενος....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.