Jump to content



Zyxel 653HWI & Zyxel G-1000 v2


gkatsogr

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Έχω ένα Zyxel 653HWI Modem Router με το οποίο μπάινω στο Internet!Το όλο θέμα είναι πώς πήρα και ένα Access Point της Zyxel το G-1000 v2 και έχω το εξής πρόβλημα:

Ενώ το Access Point έχει συνδεθεί πάνω στο Router με UTP καλώδιο έχω βάλει 2 Laptop να συνδεθούν ασύρματα μέσω του Access Point αλλά μου βγάζει το μύνημα Limited or No Connectivity!

Έτσι είπα να βάλω σταθερή ip στα Laptop και ναι όντως συνδέθηκαν!

Το θέμα είναι όμως πως Internet δέν μπαίνουν!

Αυτό που θέλω βασικά να κάνω είναι να μπορούν να συνδεθούν και να έχουν φυσικά Internet τα Laptop χωρίς να τους δίνω σταθερή ip!

Διαβάζω μέν το manual απο το router αλλά δεν βγάζω άκρη!

Aυτό που είδα είναι πως όταν το έχω στο να παίρνει αυτόματα ip το pc δέν παίρνει κάποια ip ανάλογη!Δηλαδή ενώ έχω το router με ip 192.168.1.1 και το access point με ip 192.168.1.2 τα pc παίρνουν τελείως άσχετες ip!(169.254.89.96)

Καμία ιδέα?

υ.γ. : Το ίδιο access point έχουμε και στην δουλειά, το οποίο δουλεύει άψογα!

Απλά εκεί δουλεύουμε με σταθερές ip!

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να ενεργοποιήσεις στο router και στο access point το DHCP ώστε να μοιράζουν αυτά ip στα pc σου. Τώρα λόγω ότι δε έχω δουλέψει τις συγκεκριμένες συσκευές δεν ξέρω αν πρέπει να ενεργοποιήσεις το DHCP στο router ή στο access pont. :o

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.