Jump to content



εεε αυτή η adsl επιτέλους...


michailovits

Recommended Posts

Έχω όπως όλος ο κόσμος για ακόμη μια φορά πρόβλημα με την adsl μου,και θα ήθελα να μου πείτε τι να κάνω.Το πρόβλημα έιναι το εξής:

Εδω στην Ξάνθη εδω και δυο μέρες βρέχει και φυσάει πάρα πολύ και το router μου πολλές φορές δεν συγχρονίζεται και μάλιστα κλίνουν πολλές φορές τα λαμπάκια dsl και internet με αποτέλεσμα να με βγάζει απο το Internet και να χάνω ότι κατεβάζω και ότι παίζω (έλεος 10 ώρες έπαιζα και έκλεισε το router).

Υποψιάζομαι πως η βροχές είναι η αιτία γιατί και παλιότερα μου το έκανε όταν έβρεχε,αλλα έτσι κ αλλιώς όλα ήταν μια χαρά πριν να αρχίσουν οι βροχές.

Παιδιά αυτή η κατάσταση έχει καταντήσει φρικτά βαρετή και κουραστική, τι να κάνω?Να πάρω τηλέφωνο μήπως στο 121 και να έρθουν να καθα΄ρισουν την γραμμή μου ή να κάνουν ότι πρέπει να κάνουν??Έχω πάρει κι άλλες φορές αλλά συνέχεια βγαίνει ένας και λέει υπομονή και υπομονή κτλ.Φοβάμαι μην αρνηθούν να έρθουν να κάνουν έλεγχο και επίσης (μη γελάτε) φοβάμαι μη μου πει τίποτα αυτό ο κύριος γιατί θα είναι η τρίτη φορά που θα πάρω τηλέφωνο.

Πρεπει να έρθουν οπωσδήποτε,γιατί γενικά οι ταχύτητες απο τότε που βρέχει έχουν γίνει ακόμα πιο χαμηλές (30kb/sec άσχετα με την ώρα)απο οτι πριν.

Γενικά απο τότε που άρχισαν οι βροχές τα προβλήματα επιδεινώθηκαν και κάτι πρέπει να γίνει γιατί και έχω χάλια υποστήριξη απο τον οτε και ήρθε ο λογαριασμός 130 χωρίς να κάνω τηλέφωνα (το έχουμε κλιστό το τηλέφωνο,μόνο να μας παίρνουν γίνεται).

Ε...

...έλεος

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Φίλε michailovits μη μασάς καθόλου. Είσαι πελάτης τους, τους τα ακουμπάς κανονικά και έχουν υποχρέωση την υπηρεσία που σου παρέχουν να σου την παρέχουν στο 100% και να μη λένε και κουβέντα. Την επόμενη φορά που θα σου πει αυτός ο κύριος "υπομονή" πες του οτι καμία όρεξη δεν έχεις να κάνεις υπομονή, οτι να τσακιστούν να δουν πού είναι το πρόβλημα και πως αν όντως φταίει η βροχή και δεν είναι τίποτα άλλο... τι να πω. Βασικά αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα οφείλουν να θάψουν τις γραμμές στο έδαφος. Τί παει να πει υπομονή. Παρέχεις ή δε παρέχεις μια υπηρεσία ρε φίλε? Ε, στα ακουμπάω κάθε 2μηνο και θέλω να παίρνω αυτό που πληρώνω. Αυτό που κάνεις να το κάνες σωστά πες του. ’ντε γιατί έχει παραγίνει με την DSL και τον πΟΤΕ στην Ελλάδα.

:rant:

Link to comment
Share on other sites

Πω ρεζιλίκια.Την ώρα ποθ μιλούσα μαζί τους έκλεισε το ασύρματο το τηλέφωνο (μόνο ένα έχω) και τώρα θα νομίζουν πως τους το έκλεισα.Τεσπα θα τους πάρω αύριο και θα σας πω τι έγινε

Link to comment
Share on other sites

Για τα 130 του τηλεφώνου τι κλήσεις δείχνει ο λογαριασμός ?

Από Γιάννενα που ξέρω οι ταχύτητες του OTE το γενάρη ήταν χάλια. Είναι γενικό φαινόμενο στην επαρχία και πρέπει να γίνεται κατανομή του badwidth απ' ότι μου είπε φίλος της οτενετ. Επίσης η υποστήριξη μηδαμινή γιατί υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Όλοι στην Αθήνα είναι μαζεμένοι.

Κυνήγησέ τα και τα δύο θέματα και καλή τύχη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.