Jump to content



Asus silent tower


spH3RiCal

Recommended Posts

Kαλη ειναι αλλα tuniq, infinity k ultra120 ειναι φθηνοτερες κ καλυτερες.....

Αν το εχετε παρατηρησει οι τιμες ειναι αναποδα....δλδ η σειρα στις επιδοσεις απο καλυτερη σε χειροτερη ειναι tuniq->scythe->ultra->asus.... αλλα οι τιμες απο ακριβοτερη σε φθηνοτερη asus->ultra->scythe->tuniq :...:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τα links :) Βρηκα και κατι reviews εν τω μεταξυ και απο οτι ειδα η scythe αν ειναι να μπει σωστα (να φυσαει το fan της μεσα απο τη ψυκτρα και απο εκει στο πισω fan του κουτιου) μαλλον δε θα χωραει λογω των ανεμιστηρων των ram.. Απο την αλλη η tuniq για να μπει πρεπει να ξηλωθει ολη η mb.. Kαι βεβαια να δω αν χωρανε στο κουτι μου (του οποιου δε βρισκω λινκ αλλα ειναι σαν και αυτο σε διαστασεις -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=652040)..:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Λογω διακοπων το παρατησα το αθλημα και τωρα που γυρισα και ειπα να πα να τσιμπισω μια tuniq βλεπω οτι εχει αντικατασταθει απο αυτην (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807901).. Πανω κατω ιδια σχεδιαση εχει αλλα απο επιδοσεις ξερει κανεις τι παιζει?

Link to comment
Share on other sites

Μολις εβαλα την tuniq.. Γομαρι πραγματικα..:blink: Ομως εχω ενα προβλημα. Μαζι με τις βιδες επρεπε να βιδωσω και απο ενα ελατηριο. Ε, με τα ελατηρια δε βιδωνε με τιποτα. Η θα επρεπε να ειμασταν 3 ατομα η να ημουν ο Πυρρος Δημας.. Τελικα τη βιδωσα χωρις (σφικτα δε λεω..) μηπως ομως υπαρχει κανενα προβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.