Jump to content



Προβλημα με Asrock k7-upgrade 600


gpl

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.Εχω ενα μεγαλο προβλημα με την εν λογο mobo.Δεν υποστηριζει την καρτα γραφικων μου.(ATI X1650 AGP).Εκανα update to bios αλλα τιποτα.Στο site τις asrock λεει πως αν κανω update θα ειναι οκ.Μολις κανω εγκαταστηση drivers δεν μπαινει στα windows αλλα και οταν μπαινει δεν με αφηνει να ανεβασω αναλυση.Εχω δοκιμασει πολους drivers και σε vista και σε xp.Αν μπωρει καποιος να βοηθησει.

Link to comment
Share on other sites

enable agp deep fifo δεν εχει.οτι εχει το εχω στο ayto.και γενικα δεν ειχα προβλημα με καρτες τωρα με αυτη την καρτα μουτο κανει.και η φαση ειναι πως οταν δεν βαλω drivers ειναι ολα ok.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers της πριν δοκιμάσεις να περάσεις άλλους. Αν ειδικά η προηγούμενη κάρτα ήταν nvidia, θα πρότεινα να κάνεις format πρώτα. Επίσης, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το fast writes.

Link to comment
Share on other sites

Η προηγουμενη καρτα ηταν ati 9600 και τωρα παω να βαλω x1650.Τo fast writes το εκανα disable αλλα τιποτα.δεν καθονται οι drivers τις ati με τους drivers για τo chipset.

εχω via chιpset

Link to comment
Share on other sites

’μα πάρεις αποτελεσματική απάντηση από το support της ΑΤΙ...θα φάω το καπέλο που δε φοράω:p

Γενικόλογες εγκυκλοπαιδικές προτάσεις θα σου στείλουν, συνήθως άσχετες με αυτό που φταίει και στο τέλος θα σου πουν να ελέγξεις κάτι άλλο.

Τα via ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά με την ΑΤΙ, απλά ήταν θέμα τύχης αν θα σου καθότανε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.