Jump to content



22� Πιθανότητα καμένου Pixel


Heatspreader

Recommended Posts

Προχθές αγόρασα την Viewsonic VX2235. Η οθόνη είναι απλά καταπληκτική και κάνει τα games κινηματογραφικά. Όλα είναι τέλεια.

Όταν μου έφεραν την οθόνη είχε μια γρατζουνιά το Panel πάνω δεξιά. Η αλήθεια είναι ότι με τους που τους πήρα τηλέφωνο την άλλη μέρα (σήμερα δηλαδή) είχα 9:00 το πρωί καινούρια οθόνη. Αυτή έχει ένα ένα καμένο Pixel στο πάνω μέρος προς τα δεξιά. Στην αρχή είπα ότι εντάξει τόσο μεγάλη είναι λογικό να έχει Βασικά ξέρω ότι η Viewsonic δεν βγάζουν καμένα Pixels. Καθώς την περιεργαζόμουν βλέπω μια γρατζουνιά το πλάστικό της οθόνης πάνω πάνω. Όχι στο Panel στο μαύρο πλαίσιο που έχει. Ε, εκεί τα πήρα, λεω δεν είναι δυνατόν, αν είναι αγοράζω μια μεταχειρισμένη και τελειώνει η υπόθεση. Τους πήρα τηλέφωνο και θα προβούν σε δεύτερη αντικατάσταση. ’ντε να δούμε αν θα σπάσω το ρεκόρ μου Η LG 1980Q, με την τέταρτη φορά μου βγήκε καλή

Μήπως είμαι υπερβολικός? Μήπως τα καμένα προβληματικά Pixels γενικότερα είναι κάτι δεδομένο με τις μεγάλες οθόνες και γενικά να χαίρομαι που έχω μόνο ένα? Δεν καταλαβαίνω ακόμα αυτό με την εγγύηση Λένε ότι στην αλλάζουν μετά από 10 καμένα Pixels, ενώ εκείνοι ούτε που με ρώτησαν πόσα έχει Αν και η άλλη έχει τι να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

gznp

Λες ε?

Βασικά τις τεστάρω με αυτό το προγραμματάκι

http://rapidshare.com/files/23465482/TFT_Pixel_Scan_v1.0.rar.html

Δεν τσεκάρεις και τις δικές σου με αυτό?

Πάντως η LG1980Q μετά από τέσσερις αλλαγές ήταν οκ...

Link to comment
Share on other sites

Tην ξανατσέκαρα τη δικιά μου, μια χαρά. Σου λέω, έχω δει πολλές οθόνες με καμένα pixel αλλά σε εταιρείες-net cafe. Χρήστης να πάρει οθόνη και να του βγει και συνεχόμενες φορές καμένη...nope.

’σε που η δικιά μου ήταν και demo οθόνη, και πάλι τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

gznp Οπότε λες να επιμείνω μέχρι να μην έχει ούτε ένα καμένο pixel? Ξέρεις αν έχει 0 pixel εγγύηση? Νομίζω ότι δεν έχει. Σε άλλο forum μου είπαν ότι η Viewsonic έχουν 0 pixel. Δεν νομίζω ότι σε 22 έχεις 0 pixel εγγύηση. Παρ όλα αυτά μου την αλλάζουν

Link to comment
Share on other sites

Από το πλαίσιο. Αlman Hellas κάνει αντικατάσταση. Έχω πάρει το μοντέλο που δεν σηκώνεται. Μόνο πάνω κάτω πάει, το κλασικό πάνω κάτω. Είναι φοβερή φίλε μου, πραγματικά έχω πάθει πλάκα! Σου προσφέρει τα 10πλάσια από τα λεφτά που δίνεις!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου δεν είσαι περίεργος καλά έκανες και την έστειλες πίσω και εγώ το ίδιο θα έκανα...Δεν είναι κακό που γουστάρεις αυτό που αγοράζεις πραγματικά να είναι ζελατίνα...γιατί να συμβιβάζεσαι....και πρέπει να είναι πολύ καλή οθόνη και σε πάρα πολυ καλή τιμή...

Link to comment
Share on other sites

Και μεταχειρησμένη να είναι δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι όλα ok. Και το Πλαίσιο πολλές φορές σου δίνει μεταχειρσμένα και αυτό είναι γνωστό. Εγώ απλά θέλω να μην έχει πρόβλημα η οθόνη. :)

Έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο να καταλάβεις αν είναι μεταχειρισμένη.

Η αντιπροσωπία μου το είπε ξεκάθαρα:

Αν γίνει αίτηση για αλλαγή εντός 28 ημερών σου φέρνουν τελείως καινούρια. Αν γίνει μετά σου φέρνουν επισκευασμένη. Βασικά θα προτημούσα το δεύτερο, όσο περίεργο και αν ακούγεται καθώς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Θα την έχει δει κάποιος άνθρωπος. Οπότε καλύτερα να κοιτάμε την ουσία και όχι τα γύρω γύρω... ;)

Link to comment
Share on other sites

με αυτη την λογικη για πιο λογο να πληρωσεις το 100% της συνολικης αξιας της οθονης απο την στιγμη που θα εχεις μια απο δευτερο χερι?

μπορουσες καλιστα να την παρεις απο καποιον εδω απο το φορουμ και θα ειχες τα εξης ++

1) αμεση επαφη για να μαθεις την ακαιρεοτητα της οθονης

2) πολυ χαμηλοτερη τιμη

3) δεν θα ειχες αλλαγες οθονης 2 και 3 φορες

4) και στην τελικη ιδια μοιρας οθονη (μεταχειρησμενη)...

Link to comment
Share on other sites

Μα όταν λέμε μεταχειρισμένη δεν λέμε ότι την έχει δουλέψει κάποιος. Απλά την έχει πάρει κάποιος και την επέστρεψε εντός των 28 ημερών. Όσες ας πούμε έχω δώσει πάνε στο εργοστάσιο της επισκευάζουν και τις δίνουν. Για να μην σου πω ότι δίνουν όπως έχουν.

’λλο λοιπόν το μεταχειρισμένο που θα έχει φάει ώρες από άλλον και άλλο αυτό από την εταιρία.

Link to comment
Share on other sites

εαν σου φερουν επισκευασμενη πισω αμεσως....

πριν στην στειλουν την οθονη παρε τηλεφωνο και κανε διευκρινιση οτι μεταχειρησμενη δεν λαμβανεις που να χτυπιεστε κατω!!!

πες τους οτι πληρωσα 380 ευρω για οθονη του κουτιου,εαν ειναι να μου δωσετε αλουνου πελατη σας οθονη, ξερω και εγω να βρω ετσι...

τους εκανες χωμα με αυτα... ορμα τους

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.