Jump to content



τι σημαινουν;


Recommended Posts

γεια σε ολουσ εξηγηστε οσο καλυτερα μπορειτε

τι ειναι

1 vdrop

2 vmod

3 fps

4 fear

5 frame

6 οταν λενε μερικες φορες η μητρικη εβγαλε τισ μνημες στο 1Τ ή 2Τ

το ξερω οτι ειμαι:tomato: :tomato: αλλα ρε παιδια να επεκτεινουμε τις γνωσεις μας

ευχαριστω:T:

Link to comment
Share on other sites

1) Voltage Drop. Μερικές μητρικές δεν δίνουν σωστά το ρεύμα που λένε πως δίνουν, με αποτέλεσμα τα δίνουν χαμηλότερο (συνήθως). Έτσι και η δικιά μου, για να δώσω 1.560 ρεύμα βάζω 1.625 στο BIOS.

2) VoltMod. Όταν θέλουμε μια κάρτα γραφικών π.χ. να την κάνουμε overclocking, ανεβάζουμε τα MHz στον πυρήνα και στις μνήμες της. Όταν φτάσουμε σε ένα όριο στο οποίο η κάρτα μας δεν ανεβαίνει άλλο, πολύ πιθανό είναι (αν έχουμε σωστή ψύξη) να χρειάζεται παραπάνω ρεύμα στον πυρήνα και στις μνήμες της. Έτσι Modάρουμε κάποιες αντιστάσεις -είτε με μολύβι είτε με άλλους πιο δύσκολους και εξειδικευμένους τρόπους- για να δώσουμε παραπάνω Volts στην κάρτα μας. Το ίδιο γίνεται και σε μητρικές βάζοντας-βγάζοντας πυκνωτές, κτλ.

3) Frames Per Second. Πόσο γρήγορα παίζει ένα παιχνίδι αν θέλουμε να το πούμε απλά. Το ανθρώπινο μάτι βλέπει από 25-35 περίπου, αλλά είναι ευαίσθητο μέχρι περίπου τα 60-70. Όσο περισσότερα FPS βλέπουμε τρέχοντας ένα παιχνίδι, τόσο καλύτερα τρέχει.

4) First Encounter Assault Recon (αν κατάλαβα σωστά :D). Το F.E.A.R. είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι που πολλοί το χρησιμοποιούν σαν μέτρο για να μετρούν τις επιδόσεις ενός συστήματος.

5) Frame - όπως και πιο πάνω στα FPS - είναι το ένα καρέ. Μια ταινία π.χ. τρέχει με 25 ή 30 καρέ το δευτερόλεπτο, 25 ή 30 Frames Per Second.

6) Το 1Τ και το 2Τ είναι "εντολές" από το BIOS της μητρικής που ορίζουν κάποιες παραμέτρους που βοηθούν στην ταχύτητα της μνήμης RAM. Το 1Τ είναι πιο γρήγορο από το 2Τ, ειδικά σε AMD64 συστήματα, αναλόγως πάντα και με τα MHz και τα timmings στα οποία τρέχει η μνήμη (μνήμη που τρέχει στα 200MHz 1Τ με timmings 2.5-3-3-7 "χάνει" από μνήμη που τρέχει στα 300MHz 2T με 3-3-3-8).

Στα είπα απλά, μερικά είναι ΑΡΚΕΤΑ πιο πολύπλοκα αλλά θα τα μάθεις σιγά σιγά.

Link to comment
Share on other sites

To FEAR ειναι videogame. Ο μονος τροπος για να το παιξεις ειναι να το αγορασεις...

στο thelab.gr απογορευονται συζητησεις για σπασμενα,πειρατικα,crack και γενικοτερα οτιδηποτε παρανομο...

διαβασε αυτο http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=rules

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.