Jump to content



Γραμμες-Σκιες στην TFT μου


Warlord

Recommended Posts

παιδια εχω τη samsung 970p απτον περασμενο αυγουστο..τον τελευταιο μηνα(ισως κ παραπανω) παρατηρω στα σκουρα χρωματα(γκρι, πρασινο, μωβ κλπ)εντονες καθετες γραμμες(οχι τελειες ευθειες) καθως κ σημαδακια ιδιου στυλ σε διαφορα σημεια της. εχω ανεβασει 1 φοτο στο imageshack να δειτε( http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=izztdjxmgl4mzjzgijym.jpg )..δε φαινονται καλα οι σκιες απτη φοτο αλλα αν προσεξετε καλα διακρινονται ευκολα τουλαχιστον οι 2 κυριες σκιες που μου κανει...περιπου στο κεντρο-καθετες γραμμες..η οθονη ακουμπαει πανω στο center δορυφορο των z5500. λετε απο αυτο ναχει εμφανισει το προβλημα κ να θελει demagnitise? αλλα πως το κανεις σε tft αυτο..

Link to comment
Share on other sites

Απο οσο ξερω οι TFT δε μαγνητιζονται αλλα σιγουρα μην ανησυχεις για τα ηχεια σου γιατι ειναι σιγουρα μαγνητικα θωρακισμενα!

Εχω ενα φιλαρακι που τον τελευταιο καιρο του εχουν καει 2 samsung οθονες και η μια ηταν ιδια με αυτη που εχεις!Ελπιζω να ετυχε!Αυτο που μπορεις να κανεις για αρχη ειναι να κατεβασεις κανενα προγραμματακι μου ξεκολλαει τα "κομπλαρισμενα" pixel και βλεπουμε!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.