Jump to content



με συμφέρει η HOL?


tempo

Recommended Posts

καλημέρα και Χριστός Ανέστη,

θα ήθελα να με βοηθήσετε στο να καταλήξω σε κάποια απόφαση γιατί σίγουρα ξέρετε μερικά πράγματα παραπάνω απο εμένα και είστε πιο ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις.

Πριν ζητήσω την συμβουλή σας να σας εκθέσω την κατάσταση πως έχει:

Στις 7 Ιουνίου λήγει η σύνδεση HOL HOME anyACCESS 700 (όταν ξεκινησε ήταν 384 μετά τον διπλασιασμό 76 που έχω με την HOL.

Απο την HOL είχα μόνο παροχή ADSL επειδή η γραμμή ADSL ήταν απο πριν και εξακολουθεί να είναι στο όνομα μου (.... και πλήρωνω 18,5 ευρω κάθε μήνα!!!)

Τώρα που τελειώνει η σύνδεση μου θέλω

1. οπωσδήποτε να απαλλαγώ απο την γραμμή (για τον σκοπό αυτό έχω ετοιμάσει και θα στείλω αίτηση στην OTEnet

2. να συνεχίσω να έχω ADSL είτε με την HOL είτε με κάποια άλλη εταιρεία.

Τι συμβουλή μου δίνετε?

Θα μείνω αρκετές ημέρες χωρίς internet? Με ποιόν συνδυασμό κινήσεων θα μείνω όσο το δυνατό λιγότερες μέρες χωρίς internet?

Πρέπει αναγκαστικά να πάω σε πακέτο?

*** εξοπλισμός δικός μου υπάρχει.

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

γνωμη μου αφου εχεις εξοπλισμο και δεν θες να μεινεις χωρις νετ,γιατι οποιο πακετο και να παρεις κανενας δεν μπορει να σε διαβεβαιωσει οτι η ενεργοποιηση θα γινει μεσα στον καθορισμενο χρονο, ειναι να κρατησεις την γραμμη στο ονομα σου και παρε isp οποιον θες. (κατα προτιμηση forthnet ή otenet.) η ενεργοποιηση της συνδρομης απο μεριας isp γινεται νομιζω σε μια εργασιμη μερα ή δυο.

αν μενεις αθηνα και απο την περιοχη σου περναει ιδιοκτητο δικτυο κοιταξε και αυτην τν λυση,αλλα παλι δεν θα ξερεις ποσο θα μενεις χωρις νετ.

Link to comment
Share on other sites

ναι άλλα φίλε μου αν κρατήσω την γραμμή πρέπει να δίνω 18,5 κάθε μήνα στην OTEnet και χώρια αυτά που πρέπει να δίνω και στον isp. Οπότε το ποσό ξεφεύγει, δηλ. τώρα έχοντας μια 768 πληρώνω περισσότερα απο κάποιον που έχει 1024.

Link to comment
Share on other sites

κοιταξε δεν μπορεις να τα εχεις ολα. αν παρεις πακετο θα πρεπει καθε εξαμηνο να το κοβεις και να ξαναπερνεις το πακετο. αφου εσυ θες να μεινεις οσο γινεται λιγοτερο χωρις νετ αυτη την λυση μονο ξερω. περιμενε να απαντησει και κανενας αλλος να δουμε τι θα πει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.