Jump to content



error report σε autodesk inventor 11


satkok

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό thread αν όχι κάποιος admin/mod να το διορθώσει

Το θέμα μου είναι το inventor 11 (από την αρχή να το διευκρινίσω δε μιλάω για σπασμένο αλλά γνησιότατο και αγορασμένο από την ΔΕΗ). Μου φέρανε λοιπόν πριν μια εβδομάδα τον η/υ τους έχοντας το εξής π΄ροβλημα : όταν δουλεύουν κάποια σχέδια και δίνουν την εντολή visibility πάνω από 3 φορές κλείνει το π΄ρογραμμα και πετάει error report. ’λλαξα μνήμες, κάρτες γραφικών, έσβησα όλα τα autodesk προγράμματα εκτός αυτού, έκανα καθαρή εγκατάσταση win drivers και το πρόγραμμα μόνο του αλλά τίποτα. Η προμηθεύτρια εταιρία (technodiastasi) δεν έχει και αυτή άλλες ιδέες, βέβαια έστειλα και στην autodesk τα error report αλλά δε πήρα ακόμα απάντηση

Το pc είναι: c2d 6400, 2x1 gb twinmoss 533, wd 160 sata2, 7300 gt 256mb gigabyte, m/b gigabyte 945gmf-rh, psu 500w (noname)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από satkok [Σήμερα, στις 22:41]

όταν δουλεύουν κάποια σχέδια και δίνουν την εντολή visibility πάνω από 3 φορές κλείνει το π΄ρογραμμα και πετάει error report.

απο που δινουν αυτη την εντολη; δεξι πληκτρο "visibility" ??
Link to comment
Share on other sites

Να σου πω δε κοίταξα αν είναι με το sp2, λες να με σώσεις και να γίνω αύριο ο ήρωας της ημέρας? Θα το κάνω εγκατάσταση και επίσης θα ποστάρω και τα error reports μιας και δε τα έχω στο μηχανάκι μου .... ευχαριστώ:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για να δοθεί μια απάντηση σε περίπτωση που κάποιος συναντήσει το ίδιο πρόβλημα, θα πρέπει να εγκαταστήσει sp1 & 2 από την autodesk. η αιτία που το προκάλεσε είναι η Microsoft και τα updates των win

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.