Jump to content



Aνεξηγητα reset...


lionor

Recommended Posts

Προσφατα εκανα μια μικρη αναβαθμιση στο pc μου. Του εβαλα εναν northwood sta 2.8, του αλλαξα τροφοδοτικο και του εβαλα και μια 7600 gs. Εχω κατεβασει αρκετα demos παιχνιδιων και τους ριχνω καμια ματια...Μεχρι τωρα σε 3 απο αυτα, με το που ξεκιναει το παιχνιδι, μου κανει reset ο υπολογιστης... Αντιθετα σε αλλα παιχνιδια μπορει να παιζω 3-4 ωρες και να ειναι ολα οκ. Απο θεμα θερμοκρασιας δεν νομιζω να παιζει κατι...τι μπορει να συμβαινει...;

Link to comment
Share on other sites

Πριν κάνεις αλλαγή στο τροφοδοτικό, καλό θα ήταν να κοιτάξεις μήπως κάτι δεν πήγε στην εγκατάσταση του cpu, όπως και της gpu, δηλαδή κάτι δεν πατάει καλά, τα ανεμιστήρια δε δουλεύουν.

Τι τροφοδοτικό έχεις;

Τα απότομα restart εκτός από τροφοδοτικό μπορεί να είναι κακή θέρμανση σε cpu και gpu

Link to comment
Share on other sites

Μηπως πειραξες τιποτα στα bios και δεν εχει σχεση με το game?Δλδ, σου κανει restart μονο στο συγκεκριμενο game?:wassat: 50% ειναι η θερμοκρασιες cpu & gpu και αλλα 50% το τροφοδοτικο..

Link to comment
Share on other sites

να σας πω απο τη αρχη τι εχω κανει: καποια μετα το παλιο τροφοδοτικο τα 'παιξε' και το αλλαξα με ενα heroichi 500w. Αφου καπως ετσι εκανα την αρχη....αλλαξα και τον celeron 2.4 με εναν northwood στα 2.8 και την 6600 agp την αλλαξα με μια 7600 gs gainward golden sample agp. Απο θερμοκρασιες συμφωνα με bios, everest και ati cool,τα παω μια χαρα. Στον επεξεργαστη εχω εκει γυρω στους 30-35 και στην καρτα 50-55. Drivers στην καρτα εβαλα αυτους που ειχε το cd και directx9. To restart το κανει σε 3 συγκεκριμενα demo παιχνιδια.Δηλ στα xpand rally extreme, microsoft x plane kai indernal.Σε αυτα, ενω μπαινω κανονικα στο παινιδι, οταν ξεκιναω μετα απο 2-3 λεπτα μου κανει restart.Δοκιμασα να κατεβασω το demo του microsoft plane,απο το επισημο σαιτ και εκανε παλι τα ιδια...Εχω δοκιμασει να παιξω far cry και για 3-4 ωρες, δεν ειχα κανενα προβλημα.Θεμα θερμοκρασιων το αποκλειω. Εχω τρεξει το 3dmarc03, χωρις προβλημα.Στο bios μονο αλλαξα το agp aperture size, απο 128 το εκανα 256.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.