Jump to content

taz1416003173

Premium Members
  • Posts

    217
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

taz1416003173's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. taz1416003173

    Δείξτε το κουτί σας...

    ooops Μου απάντησες ενώ είχα αρχίσει ήδη να γραφω (μάλλον) Έξυπνη η λύση που προτείνεις. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως μετά από λίγο καιρό αρχίσει να βρέχει ανεμιστήρες μέσα στο κουτί. Όταν φτιάχνεις νέο μηχάνημα είσαι σε φάση: "καινούργιο κοσκινάκι μου, που να σε κρεμάσω" Μετά από καιρό όμως, όταν αρχίσουν πέφτουν φουρφούρια αρκτικής προέλευσης, θα είσαι σε φάση: "δε βαριέσαι, ένα ανεμιστηράκι θα σώσει την κατάσταση, σλουρπ (φραπεδάκι)" anyway, μάλλον αυτό θα κάνω, οπότε σε ευχαριστώ
  2. taz1416003173

    Δείξτε το κουτί σας...

    lol όχι με μαστίχα;;;!! lol Τα συγκεκριμένα ανεμιστηράκια βιδώνουν μόνο από τη μια μεριά, δεν έχουν open flang. Η μεριά λοιπόν από την οποία βιδώνουν είναι η πλευρά του ψυγείου. Στο ψυγείο δεν υπάρχει πρόσβαση από τα μέσα για να βιδώσεις. ΥΓ: Ξέρω ότι η περιγραφή δεν είναι η καλύτερη, αλλά όποιος έχει δουλέψει με αυτά τα φουρφούρια ξέρει. Επειδή λοιπόν θέλω να βάλω και εγώ τέτοια στο ψυγείο μου, ψάχνω να βρω τρόπο. Vatos locos περιμένω με αγωνία την απάντησή σου.
  3. taz1416003173

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πως βίδωσες αυτούς τους ανεμιστήρες στο ψυγείο;!!
  4. Το να μη κοπείς θα ήταν περίεργο. Καλή συνέχεια.
  5. Από πλευράς ευκολίας πάντως, η καλύτερη λύση με διαφορά είναι αυτή που πρόσφερε ο fragma. Τα πιρτσίνια φεύγουν σαν ανεμώνες. Μάλλον δεν έχεις τρυπάνι...
  6. taz1416003173

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αν έχει πιρτσίνια, σημαίνει ότι μπορεί να ξεπιρτσινωθεί, οπότε χμμμ...
  7. taz1416003173

    Δείξτε το κουτί σας...

    1. Το κλουβί των σκληρών είναι αποσπώμενο; Αν όχι, έχει πιρτσίνια ή είναι κολλημένο; 2. Έχεις άποψη για την εποχή πριν να βάλεις την ηχομόνωση ή την είχες βάλει κατευθείαν; (οπότε δεν ξέρεις αν κάνει μικρή ή μεγάλη διαφορά)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.