Jump to content



Τιμές για το chiller


Παπ

Recommended Posts

Γεια σας παιδια. ΕΙπα και εγω σιγα σιγα να μπω στον κοσμο του πιο extreme cooling για το pc! Απλα επειδει δεν μπορω να βρω ποσο χρηματα χρειαζετε κατι τετοιο... Μπορειτε εσεις οι πιο εμπειροι να μου πειτε καποιο site που να εχει τιμες για ολα τα εξαρτηματα που τηα χρειαστω ή αν ξερει καποιος ας μου πει. Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Link to comment
Share on other sites

G10 ευχαριστώ για το site πολυ χρησιμο φανηκε.... Τωρα να σας κανω μια ερωτηση. Το evaporator πρέπει να το φτιαξω μονος μου;; Φαινετε δυσκολη κατασκευη και να σας την αληθεια δεν εχω επιχειρήσει ποτε κατι τετοιο. Μηπως υπαρχουν πουθενα ετοιμα;

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Link to comment
Share on other sites

Aν αποφασισεις να το φτιαξεις μονος σου και κολλησεις στο evap στειλε μου ενα πμ για να σου φτιαξω ενα. Εναλλακτικα αυτο που μπορω να σκεφτω αν δεν εχεις προβλημα χωρου να αγορασεις απο μαγαζι με ψυκτικα εναν εναλλακτη για καταψυκτη νερου.

Link to comment
Share on other sites

οκ unseen... Βασικα θελω να το φτιαξω μονος μου αλλα εχω πελαγωσει λιγο γιατι δεν ξερω απο που να αρχισω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα... Θεσσαλονικη ειμαι και εγω οποτε οταν το αποφασισω θα σε ειδοποιησω.. Αν θες στειλε μου σε πμ ποσο θα μου κοστισει το evap. Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.