Jump to content



πρόβλημα με 7950 gt και hardware graphics accelarator


Daywalk3r

Recommended Posts

γεία σας παιδιά πρόσφατα αντιμετώπισα το πρόβλημα που βλέπετε στο θέμα στα καλά καθούμενα εκει που παώ να παίξω fifa 07 μου έβγαζε το μήνυμα ότι το fifa χρειάζετε hardware graphics accelarator και με άλλα παιχνίδια αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακόμα και με τα παιχνίδια του steam πρίν 2 μέρες μου παίζαν μιά χαρα και τώρα κατι εγίνε και δέν γίνετε να δουλέψουν τι μπορεί να φταέι plz help...ευχαριστώ...!

Link to comment
Share on other sites

Στην επιφανεια εργασιας ..(desktop ντε) κανε δεξι κλικ -> ιδιοτητες(properties)->settings(ρυθμισεις??..τελευταια καρτελα δεξια παντως)->advanced(για προχωρημενους??)->troubleshoot( μην το μπερδεψεις με ενα troubleshoot που εχει πιο πριν) ...

Εκει 8α δεις μια μπαρα κατω απο την ονομασια "hardware acceleration"

Koiταξε την αν ειναι στο full...

Link to comment
Share on other sites

αναγκαστικά εβγαλα τους drivers και τους ξαναεγκατέστησα στην αρχή έπαιξα κανονικά μετα όμως πάλι τα ίδια προβλήματα ειδικά με το steam κοίταξα και το "hardware acceleration" και είναι στο full. τί άλλο μπορεί να φταίει λέτε να είναι η θερμόκρασία?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.