Jump to content



ddr400 -> ddr333


Recommended Posts

Στο σύστημα της υπογραφής έχω ένα στικ 1gb και σκέφτομαι να προσθέσω άλλο ένα. Σύμφωνα με κάποιους περιορισμούς του s754 όμως, θα πρέπει να τρέξω στα 333 για να έχω 2 στικάκια. Το σύστημα με ενδιαφέρει απλά να είναι λειτουργικό και να παίζει καλούτσικα κάποια παιχνιδάκια. Θα χάσω πολύ σε ταχύτητα από τη μετάβαση στα 333?

Link to comment
Share on other sites

faq_amdguide.jpg

:( όχι, δυστυχώς (μιλάμε πάντα για double sided 8x που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των sticks που κυκλοφορούν σε αξιοπρεπείς χωρητικότητες)

Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το δουλεύω με τρία dim των 512 mbt όπως τα έχω στην υπογραφή μου στα 400 δουλεύουν κανονικά χωρίς προβλήματα και λίγο καλύτερες επιδόσεις στο 3d mark 05 μην σκεφτείς καμία μεγάλη διαφορά 80 points

Link to comment
Share on other sites

Όχι τα dimm μου είναι διπλά έχουν chips και από τις δυο μεριές τους είναι αυτά τις υπογραφής μου bit4ram τώρα όσο για το cpuz/memory δεν το έχω αλλά θα το ψάξω και θα κάνω αυτό που λες

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.