Jump to content



Πρόγραμμα για movie previews


Wizard!

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το λέω καλά, αλλά ψάχνω ένα πρόγραμμα που να δημιουργεί μία εικόνα με πολλά καρέ από ταινία. Σε διάφορα sites με torrents για παράδειγμα έχουν τέτοιες εικόνες σαν preview της ταινίας :...:

Link to comment
Share on other sites

Το πρόγραμμ που έχω και κάνει μια μεγάλη με thumbnails μετά από ανάλογη ρύθμιση είναι το image grabber II, ελπίζω να μην έδωσα βλακεία link.

Το τσεκάρω τώρα και σου λέω

Link to comment
Share on other sites

Καλά, δε με καίει. Μπορώ και με το ACDSEE μου φαίνεται να το κάνω, απλά αυτό που χρησιμοποιούν όλοι, γράφει στο περιθώριο και πληροφορίες για την ταινία (codec, διάρκεια, κλπ) και είναι πολύ βολικό :)

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς αφού είμαι τρόμπας και σου έδωσα λάθος link.

Δεν βρίσκω το κανονικό στο νετ οπότε στο ανέβασα στο rapidshare. http://rapidshare.com/files/30146698/ImageGrabberII.zip

Οι εικόνες που φτιάχνει είναι έτσι:

123ys5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το κάνει και ο Media Player Classic... Αφού ανοίξεις την ταινία, πας File > Save Thumbnails και βγάζει μία εικόνα στις διαστάσεις που θέλεις με έτοιμα thumbnails :T:

Thanx το jpavly :worship:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.