Jump to content



Μητρική για Athlon64X2 με ενσωματωμένη VGA


Jakis

Recommended Posts

Καλησπέρα.

είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2:

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=11669

&

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1034&product=864730

CPU θα είναι ενας Χ2 3600+ και RAM (1-2) KINGSTON KVR667D2N5/512

To OS Θα είναι Linux (Fedora, ή ίσως Ubuntu), δεν θα γίνει ποτέ ο/c - παιχθούν παχνίδια (προφανές μάλλον) και το μοναδικό ζητούμενο είναι η σταθερότητα και να μην βγάλει την πίστη του κατόχου με παραξενιές / drivers, ασυμβατότητες και άλλα ψυχοφθόρα...

Το ένα είναι AMD 690G και το άλλο Ν-force 430... τι προτείνετε;

Link to comment
Share on other sites

νεότερα από τι Biostar TA690G και τον X2 3800+...

Νομίζω best value for money,κατανάλωση του συστήματος σε idle <65 W ενώ δεν ξεπερνά τα 100W σε extreme συνθήκες. Το σύστημα έχει 1GB DDR2,1xSATA2 500GB,1 DVDRW.

τελείως αθόρυβο με default CPU fan <2000rpm

και θερμοκρασίες των πυρήνων να μην ξεπερνούν τous 35C σε idle

και τous 45C σε full

Link to comment
Share on other sites

Τελικά πήρα την ΜΒ με το nforce... γιατί δεν βρήκα την 690 και δεν ειναι δυνατόν να μείνει ο ναρκομανής χωρίς την πρέζα του το ΠΣΚ :D

Η εγκατάσταση ήταν απροβλημάτιστη και το OS βρήκε τα πάντα με το 1ο boot. Το μοναδικό που δεν έχει παίξει ακόμη είναι το cool n' quiet της AMD (και ο ανεμιστήρας της CPU κάνει θόρυβο) γιατί δεν υπάρχει ο driver της CPU και βαριέμαι να το κάνω με το χέρι... Σε 10 ημέρες που θα περαστεί το Fedora7-64bit μετον πυρήνα για ΑΜD64 περιμένω να είναι ΟΚ και αυτό.

Από επιδόσεις δεν μπορώ να έχω γνώμη γιατί αντικατέστησε P2/233 χωρίς φορτίο. Πάντως το MB είναι πολύ φορτωμένο (firewire, DVI, component video out) και το συστήνω για entry level σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.