Jump to content

Dvd Rom Sata

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω το plextor px-116a εδώ και 3-4 χρονια, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αλλα λέω να πάω σε sata dvd, το eshop δίνει το LG DVD GDR-H10N:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330585

σκέφτομαι να δώσω το plextor 12-13 euro k να πάρω αυτό, διαβάζει εύκολα η θα έχω προβλήματα ? ξέρει κανεις ? ευχαριστώ

Προβλήματα δεν θα έχεις με κανένα :)

Για μένα να προτιμήσεις ένα Asus με QuieTrack που είναι πολύ ήσυχο ;)

• 2 weeks later...

Από όσο ακούω και μιας και είναι να πάρεις καινούριο είναι καλύτερα να προτιμήσεις ένα recorder από ένα reader! Λένε πως το χειρότερο recorder είναι καλύτερο από το καλύτερο reader!

Και προς θεού μακριά από τα Nec-Sony Optiarc αν σε ενοχλεί ο θόρυβος!:)

Αρχική απάντηση από Saber_Rider [Χθες, στις 20:25]

Από όσο ακούω και μιας και είναι να πάρεις καινούριο είναι καλύτερα να προτιμήσεις ένα recorder από ένα reader! Λένε πως το χειρότερο recorder είναι καλύτερο από το καλύτερο reader!

Και προς θεού μακριά από τα Nec-Sony Optiarc αν σε ενοχλεί ο θόρυβος!:)

Όπως επίσης και μακριά από το συγκεκριμένο "μαγαζί", αν θες την υγειά σου. :rolleyes:

πειρα το ASUS DVD-E616A3T, το τεσταρα σε μερικα κακογραμενα και γρατζουνισμενα δισκακια και φαίνεται δυνατό και εντελώς αθόρυβο, πούλησα το plextor 11 euro οποτε μου βγήκε 8 euro η όλη φάση :D

• 2 weeks later...

Τελικα τι να κανω??Να παρω DVD -ROM ASUS SATA

ή να παρω ενα NEC ή ενα LG που να κανει κ εγγραφη??

Και αν το δευτερο ποιο να προτιμησω??

εγω προς το παρον ειμαι υπερευχαριστιμενος, και αν το συγκρίνω με κάτι φτηνά dvd-r που χουν μερικοί φίλοι μου είναι μέρα με την νύχτα

Αρχική απάντηση από Winters [Χθες, στις 21:31]

Εγω σε προτεινω αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=921521

Το έχω και είναι κάπως θορυβώδες!! Πάντως αν είναι να το πάρει ας μην το πάρει από e-shop καθώς δίνουν μόνο ένα χρόνο εγγύηση!;)

Υ.Γ. Ωραία υπογραφή Winters!:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.