Jump to content

οικονομικό hardware πως βρίσκω καταναλώσεις;

kots

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω έναν υπολογιστή στο σπίτι, παραφορτωμένο θα έλεγα, ο οποίος είναι όλη την ημέρα, κάθε μέρα, online, και κατεβάζει. ποτέ μα ποτέ ο λογαριασμός της ΔΕΗ δεν έπεσε κάτω από 200 ευρώ το δίμηνο.

Θα ήθελα να φτιάξω ένα κατεβαστήρι, να το συνδέσω με τον δικό μου υπολογιστή, και να έχω το κατεβαστήρι 24/7 online. κι όταν θέλω να παίξω κάποιο game, ή να κάνω άλλη δουλειά, μόνο τότε να ανοίγω τον "μεγάλο".

ψάχνω λοιπόν ένα site, ή κάποιο άρθρο, που να του δίνεις ένα κομμάτι hardware, και να σου δείχνει τι κατανάλωση έχει σε ρεύμα. έτσι σιγά σιγά, να φτιάξω ένα κατεβαστήρι, για να γλιτώσω την τραγική κατανάλωση ρεύματος.

γνωρίζεται κάποιο τέτοιο site? έχετε να προτείνετε άλλη λύση;

Το παν είναι στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών. Επίσης, να μην έχει άλλες κάρτες εκτός από τις απαραίτητες. 1 δίσκο και είσαι ΟΚ.

Check κι εδώ για καταναλώσεις http://www.extreme.outervision.com/index.jsp

’λλαξε και τον τίτλο όμως γιατί δεν ψάχνεις οικονομικό κουτί ;)

δεν πιστευω οτι το pc τραβαει τοσο πολυ ρευμα για να σκεφτεσαι την καταναλωση του ρευματος!Προσεχε τα airconditions κ το θερμοσιφωνα! :p

παρε ενα laptop και καθαρισε.Οικονομικο(ως καταναλωση) και αθορυβο (για να κατεβαζεις και νυχτες) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.