Jump to content



Προβλημα με Drivers Web cam


ignitor9

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα με την webcam της logitech σειρα QuickCam οταν η καμερα ειναι συνδεδεμενη με τον Υπολογιστη μετα το ΣΗμα των windows στην εκκινηση με τη μπαρα προοδου φορτωσης εμφανιζει μια Μαυρη οθονη και σταματα η εκκινηση εκει,για ξεκινησει το συστημα πρεπει να αποσυνδεσω την καμερα και να κανω reset μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να αποφυγω αυτην την διαδικασια??

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

1)

δοκιμασε να αλλαξεις θυρα USB.

(αν δεν δουλεψει το 1!)

2)

κανε απεγκατασταση τους drivers της καμερας και ξαναεγκατεστησε τους.

λογικα θα εισαι :T: με αυτα...

Link to comment
Share on other sites

Βασικα τα ειχα δοκιμασει αυτα πριν κανω το thread και update τους drivers ειχα κανει αλλα δυστηχως δεν λεει να επιδιωρθοθει το συγκεκριμενο προβλημα ελπιζω συντομα η Logitech να βγαλει σωστη αναβαθμιση γιατι κ ενας φιλος μου εχει το ιδιο μοντελο με εμενα εχει το ιδιο προβλημα

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβα ακριβως τι μου ειπες απλα σου ειπα και τι αλλα βηματα ειχα ακολουθησει στο παραλθον μεχρι κ το λειτουργικο μου ξανα εστησα αλλα τπτ αυτη τη στιγμη εχ πανω τους drivers που ερχοται μαζι με το cd χωρις update και παλι το ιδιο κανει..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.