lord Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 Αν και άργησε πολύ το έκανεhttp://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20070604212753.html
anubis Ιούνιος 6, 2007 #2 Ιούνιος 6, 2007 λογικά θα πέσουν οι τιμές στους 320GB και 500GB, έτσι δεν είναι;
nikoszax Ιούνιος 6, 2007 #3 Ιούνιος 6, 2007 Μολις φερει το πλαισιο, θα πεσουν σχεδον κατακορυφα. Παντως απο κει που ειχαν αρχισει να πεφτουν, τωρα εχουν παρει και αυξηση 2-3 (ισως και παραπανω, δεν θυμαμαι ολες τις τιμες).
spc Ιούνιος 6, 2007 #5 Ιούνιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax Μολις φερει το πλαισιο, θα πεσουν σχεδον κατακορυφα.Σωστά, αν δεν τους φέρει το Πλαίσιο οι τιμές δεν θα πέσουν ποτέ.
nikoszax Ιούνιος 6, 2007 #6 Ιούνιος 6, 2007 Και για οσους δεν καταλαβαν εννοω οτι θα πεσουν οι τιμες των WD του πλαισιου μολις φερουν τον 750αρη WD.
greekfragma Ιούνιος 6, 2007 #7 Ιούνιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax [Σήμερα, στις 13:42] Και για οσους δεν καταλαβαν εννοω οτι θα πεσουν οι τιμες του πλαισιου, μολις φερουν τον 750αρη. Οταν φερουν και τα αλλα μαγαζια, θα πεσουν κι εκεινων οι τιμες. Και δεν εννοω οτι το πλαισιο "ελεγχει" την αγορα. Απλα εχει περισσοτερη πελατεια απο αλλους, για πολλους και διαφορους λογους, που ειναι σαν να κανει αυτο το πραγμα. Οταν ο αλλος παει και αγοραζει απο το πλαισιο δισκο και δεν παταει κανεις στο e-shop (τυχαιο παραδειγμα), το πλαισιο θα διατηρησει την τιμη του δισκου (ισως την ριξει και λιγακι λογω τζιρου) ενω το e-shop που δεν θα εχει πουλησει τιποτα, θα του μεινει στοκ, θα ριξει αναγκαστικα τις τιμες κι αλλο, αλλα μεχρι τοτε θα εχει γεμισει η αγορα απο WD δισκους 750αρηδες απο το πλαισιο. sorry που θα στο πω μεγαλε αλλα δεν στεκει με την καμία η προταση σου......το μεριδιο αγορας που εχει το πλαισιο δεν μπορει να συγκριθει σε καμια περιπτωση με τα νουμερα που πιανουν αλλες επιχειρησεις που δινουν χονδρικη ή εξυπηρετουν διαφορετικη μεριδα απο τους 50-100 ανθρωπους που θα πανε στο πλαισιο και σε καθε πλαισιο.....και να ξερεις οτι οι τιμες και οι διαθεσιμοτητες συμβαδιζουν σπανια με την λιανικη.....η μεγαλυτερη αλληλεπιδραση γινεται στην χονδρικη.
greekfragma Ιούνιος 6, 2007 #8 Ιούνιος 6, 2007 μαλιστα.....αρα συνεχιζεις να επιμενεις οτι το πλαισιο επηρεαζει αμεσα τις τιμες στην αγορα......εχεις καποια στοιχεια που να δειχνουν τα 1000 αυτα κομματια οτι αποτελουν ενα σεβαστο ποσοστο ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ σε συγκριση με την παραγγελια του δισκου αυτου απο ΟΛΑ τα καταστηματα/εταιριες που εμπορευονται 750αριδες στην Ελλαδα?
spc Ιούνιος 6, 2007 #9 Ιούνιος 6, 2007 Τραλαλά όλε.Να θυμίσω ότι η Seagate έχει 750αρη κανά χρόνο τώρα του οποίου η τιμή είναι σε σχετικά λογική πλέον αναλογία με τις μικρότερες χωρητικότητες.Την WD και τον Γεράρδο περιμένουμε για να πέσουν οι τιμές.Οι τιμές θα πέφτουν σιγά σιγά μέχρι να εμφανιστούν οι 1 TB από Hitachi και Seagate (οπότε και - ίσως - πέσουν λίγο απότομα οι τιμές).
greekfragma Ιούνιος 6, 2007 #10 Ιούνιος 6, 2007 λοιπον θα σου πω τι εχω δει εγω οσα χρονια παρακολουθω την κινηση στη Στουρναρη.το πλαισιο στους WD ναι παραγγελνει μεγαλες ποσοτητες και ναι εχει απο τις καλυτερες τιμες τις περισσοτερες φορες.αλλα να σου πω για ΤΙ διαφορα μιλαμε?σε δισκο που αλλου πωλειται 100ευρω το πλαισιο τον εχει 95.σε δισκο 750 γιγα που λογικα θα κανει μια 300αρα στα αλλα μαγαζια το πλαισιο θα τον βγαλει στα 270ευρω. (τυχαιο παραδειγμα)για πες μου λοιπον που ειναι το Ευαγγελιο που μας διαβαζεις τοση ωρα περι Αρχική απάντηση από nikoszax Μολις φερει το πλαισιο, θα πεσουν σχεδον κατακορυφα.
nikoszax Ιούνιος 6, 2007 #11 Ιούνιος 6, 2007 Μαλλον παρεξηγησες το πρωτο post μου. Κι εγω τωρα που το διαβαζω, το βλεπω λιγο λαθος και το διορθωσα (τα υπολοιπα τα διεγραψα). Εννοω οι δικες του τιμες παροτι εχει ηδη δισκο 750αρη.
ea6gka Ιούνιος 6, 2007 #12 Ιούνιος 6, 2007 δεν ψωνιζουμε δισκους απο το πλαισιο λογω τιμης αλλα λογω υποστηριξης
DarkSaga Ιούνιος 6, 2007 #13 Ιούνιος 6, 2007 η ισοτιμία που κολλάει???είχε φτάσει και πάνω απο 1,35 ?
nikoszax Ιούνιος 6, 2007 #14 Ιούνιος 6, 2007 Εγω προσωπικα παντως δεν εχω καποιο παραπονο απο το πλαισιο ουτε για τιμες ουτε φυσικα για υποστηριξη και πιο πολυ στραφηκα σε αυτο το μαγαζι και οχι σε καποιο αλλο που ηταν κοντα μου κανα δυο, απο τοτε που εκλεισαν τα oneway, επειδη ακουγα συνεχεια καλα λογια για την εν λογω επιχειρηση. Στην αρχη ημουν διστακτικος αλλα σιγα σιγα το εμπιστευτηκα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.